Povezane vesti
"Kad su svi zdravi, znate ko je najbolji": Svi čekali da Marej posle zareza kaže Đoković, pa iznenadio
Mondo pre 6 sati
Ne samo da Marej ima kao igrač veliko iskustvo, nego je "svež penzioner" i videli smo kako je pokušavao kratko da se bavi i trenerskim poslom, tako da smo ga videli kao trenera Novaka Đokovića, pa Džeka Drejpera. Zato je više nego odličan izbor za sagovornika, pa je u razgovoru za "TNT Sports" upitan ko je, po njegovom mišljenju, najbolji teniser na svetu. U ovom trenutku, odnosno gledajući trenutnu formu. "Mislim da na to morate da odgovorite kada su svi zdravi",… »
Mari: "Zašto bi Đoković imao trenera? Stvarno me to nervira"
B92 pre 12 sati
Mari je bio gost u podkastu Endija Rodika na Lejver kupu u Londonu, najpre je govorio o onima koji su dovodili u pitanje šta bi mogao da nauči Đokovića. "Stvarno me to nervira, ne nužno u mojoj situaciji sa Novakom, ali je kao, pa šta ko bilo šta može da kaže Novaku? Zašto bi imao trenera?", kaže Mari i dodaje: "Zašto bi, kad je osvojio 15 Grend slem turnira, Goran Ivanišević trebalo da mu pomogne? To je glupo. Možete učiti od raznih ljudi. Ne kažem da sam Novaka… »
Endi otkrio šta ga je najviše iznenadilo kod Novaka
Sport klub pre 10 sati
Najbolji britanski teniser u Open eri živi u britanskoj prestonici, svojevremeno je i trijumfovao u O2 areni, dok je tu igran završni Masters. Kao redovni posetilac, bio je i na meti novinara. Jedno od pitanja se odnosilo i na njegov rad sa Novakom Đokovićem. Bio je trener najboljeg tenisera svih vremena u prvoj polovini prošle godine. – Mnogi se pitaju šta će njemu trener. Šta neko može da mu kaže. Ali u tenisu možeš da naučiš od bilo koga – objašnjava jedini… »
Vesti dana »
Studenti nakon napad na odbornicu KP: Nasilje nad ženama nije parola za kampanju
Mašina pre 24 satajoš 27 povezanih
Savet REM-a bez dogovora o praćenju televizije Informer u izbornoj kampanji
Naslovi.ai pre 1 satjoš 50 povezanih
Etna se ne smiruje: Letovi Er Srbije za Kataniju sutra će biti preusmereni na aerodrom Ređo Kalabrija, putnici ovo moraju znati
Dnevnik pre 1 satjoš 18 povezanih
Ambasada SAD traži povraćaj doniranih vozila od beogradskog VJT
Naslovi.ai pre 3 satajoš 13 povezanih