Povezane vesti

Emotivna poruka Damira Mikeca Zorani Arunović: "Neke velike priče..."

Emotivna poruka Damira Mikeca Zorani Arunović: "Neke velike priče..."

Nova pre 13 sati
Mikec i Arunovićeva su zajedno na Olimpijskim igrama u Parizu osvojili zlato. Mikecovu poruku prenosimo u celosti: "Neke velike priče jednostavno ne mogu da se završe samo sa jednom rečenicom, tako da Zorana, hvala ti za sve ove godine, za svako takmičenje, svaku medalju, svaku pobedu, ali i za sve one trenutke koje samo nas dvoje znamo. Hvala ti što smo kroz sve ove godine zajedno ispisivali jednu posebnu priču koja će još dugo dugo ostati ispisana u istoriji… »
Olimpijska šampionka Zorana Arunović završila karijeru!

Olimpijska šampionka Zorana Arunović završila karijeru!

Sport klub pre 14 sati
Njen oproštaj od streljaštva prenosimo u celini: “Otkako znam za sebe, moj život se merio u krugovima i milimetrima. Počela sam kao dete. Gledala sam starije. I mislila: jednog dana biću kao oni. A možda, ako budem radila dovoljno… i bolja. I radila sam. Streljaštvo me nije naučilo samo da pogodim centar. Naučilo me je da ostanem mirna kada je oko mene haos. Da izdržim kada boli. Da nastavim kada ne ide. Da prihvatim da nekada jedan milimetar odlučuje sve. Pobedu.… »
Zorana Arunović ide u penziju: "Najvrednije što mi je sport dao ne staje na postolje"

Zorana Arunović ide u penziju: "Najvrednije što mi je sport dao ne staje na postolje"

Mondo pre 16 sati
Zorana Arunović završava karijeru. Jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja odlučila je da stavi tačku posle više od dve decenije u streljaštvu. Osvojila je sve što može da osvoji, oborila rekorde, kako u pojedinačnoj konkurenciji, tako i u miksu sa Damirom Mikecom. Njena rođena sestra Jelena Arunović joj je bila trener, oslonac i najveća podrška. Saradnja između njih predstavlja jedan od najuspešnijih porodičnih i profesionalnih tandema. Tim povodom je Zorana… »
Srpkinja se povukla! Olimpijska šampionka završila karijeru

Srpkinja se povukla! Olimpijska šampionka završila karijeru

Večernje novosti pre 14 sati
Foto: N.Skenderija Olimpijska šampionka u streljaštvu Zorana Arunović (39) odlučila je da završi profesionalnu karijeru. Jedna od najtrofejnijih srpskih sportistkinja, koja je na Igrama u Parizu u miksu pištoljem sa Damirom Mikecom (42) osvojila zlato, potvrdila je na društvenim mrežama da se neće više takmičiti. "Otkako znam za sebe, moj život se merio u krugovima i milimetrima. Počela sam kao dete. Gledala sam starije. I mislila: jednog dana biću kao oni. A… »
Srpska strelkinja Zorana Arunović završila karijeru

Srpska strelkinja Zorana Arunović završila karijeru

Radio sto plus pre 14 sati
Drago streljaštvo, hvala na svemu. Vreme je za neko novo poglavlje”, piše u objavi snimka Zorane Arunović na društvenoj mreži Instagram. Arunović (39) je na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine, u konkurenciji miks parova, sa Damirom Mikecom osvojila zlatnu medalju u disciplini 10 metara vazdušni pištolj. Pored toga, osvojila je još 17 zlatnih medalja na velikim takmičenjima – devet na Evropskim prvenstvima, četiri na Mediteranskim igrama, i po dva na Svetskim… »
Potez Zorane Arunović koji je obišao svet i jedan zagrljaj o kom su pričali milioni VIDEO

Potez Zorane Arunović koji je obišao svet i jedan zagrljaj o kom su pričali milioni VIDEO

Nova pre 14 sati
Tada je u paru sa Damirom Mikecom osvojila zlatnu medalju u disciplini vazdušni pištolj na deset metara. pobedivši turski par Jusuf Dikeč - Ševal Tarhan nakon velikog preokreta. Turski duo je vodio 8:2, potom 10:6, na to su Arunovićeva i Mikec uspeli da odgovore, preokrenu na 12:10, potom su Dikeč i Tarhan preokrenuli na 14:12, da bi sa četiri fantastična hica srpski duo stigao do velikih 16:14 i naslova olimpijskih šampiona. A onda je usledio trenutak koji je… »
Zorana Arunović, olimpijska šampionka, završila karijeru

Zorana Arunović, olimpijska šampionka, završila karijeru

N1 Info pre 15 sati
Najveći uspeh ostvarila je na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine kada je osvojila zlatnu medalju u disciplini miks vazdušni pištolj u tandemu sa Damirom Mikecom i stigla do jedinog odličja koje je joj nedostajalo u nestvarnoj karijeri, podseća Sportklub. Dva puta je bila svetska šampionka 2010 i 2014. godine u disciplini vazdušni pištolj. Na planetarnim šampionatima ima i tri srebra i bronzu. Na Evropskim šampionatima je osvojila neverovatnih 26 medalja. Od… »
Zorana Arunović završila karijeru! Jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja odlučla da ode u penziju

Zorana Arunović završila karijeru! Jedna od najuspešnijih srpskih sportistkinja odlučla da ode u penziju

Kurir pre 15 sati
Zorana Arunović je objavila emotivnu poruku: "Otkako znam za sebe, moj život se merio u krugovima i milimetrima. Počela sam kao dete. Gledala sam starije. I mislila: jednog dana biću kao oni. A možda, ako budem radila dovoljno… i bolja. I radila sam. Streljaštvo me nije naučilo samo da pogodim centar. Naučilo me je da ostanem mirna kada je oko mene haos. Da izdržim kada boli. Da nastavim kada ne ide. Da prihvatim da nekada jedan milimetar odlučuje sve. Pobedu.… »

Vesti dana »