Povezane vesti
Bivša žena pokojnog Tragača donela bitnu odluku nakon njegove smrti, tiče se ćerke: "To je moja želja..."
Telegraf pre 1 dan
Jelena planira osnivanje fondacije koja će nositi ime Milorada Milinkovića. Kako navodi, ova inicijativa pokrenuta je prvenstveno zbog njihove ćerke Divne, ali i želje da se pruži podrška mladim stvaraocima u kulturi. - To je moja želja, pre svega zbog Divne i što dužeg sećanja na njenog oca, ali i mogućnosti da se mladim umetnicima pomogne nekim simboličnim sredstvima - rekla je glumica i dodala: - Kultura je nekako uvek na margini, ali postoji tendencija da se to… »
Bivša žena pokojnog Tragača nakon njegove smrti donela odluku - Jelena progovorila o ćerki: "To je moja želja, pre svega zbog…
Blic pre 1 dan
Jelena poručuje da će Milorad zauvek živeti kroz svoje dete. Glumica Jelena Đukić i njena ćerka Divna bile su među zapaženim gostima na premijeri filma „Kengur se vraća kući“. Divna, koju je glumica dobila u braku sa pokojnim rediteljem Miloradom Milinkovićem, izrasta u prelepu devojčicu. Govoreći o njihovoj svakodnevici i odrastanju ćerke, Jelena je otkrila kako izgleda život u ovom prelaznom periodu. „Divna je u osnovnoj školi, a mama raste sa njom. Polako ulazi… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 3 satajoš 1 povezana
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Olmen kupio Grobare za sva vremena: "Nikad nisam bio u ovakvom okruženju"
Mondo pre 2 satajoš 2 povezane