Povezane vesti

"Te seljačke priče o razlici u godinama..." Dara Bubamara otkrila kako su reagovali roditelji njenog dečka kad su je upoznali…

"Te seljačke priče o razlici u godinama..." Dara Bubamara otkrila kako su reagovali roditelji njenog dečka kad su je upoznali…

Blic pre 7 sati
Dara je izjavila da su im nadimci 'cvrčak i zvrčak' i da je važno da je njen dečko srećan, što njegova porodica podržava. Dara Bubamara progovorila je o svom dečku, otkrila kako su njegovi roditelji prihvatili njihovu vezu i šta kažu za razliku u godinama. Naime, Dara Bubamara je već neko vreme u vezi sa dečkom koji je 20 godina mlađi od nje, ali koji joj je velika podrška. Ona je prokomentarisala koleginicu Sanju Vučić koju je takođe dečko dovezao na snimanje "… »
Dara Bubamara o Karleuši i mlađem dečku, pa progovorila o roditeljima svog partnera: "Te seljačke priče..."

Dara Bubamara o Karleuši i mlađem dečku, pa progovorila o roditeljima svog partnera: "Te seljačke priče..."

Telegraf pre 8 sati
Kao i uvek, dovezao je njen mlađi partner, a Dara je vidno raspoložena i nasmejana stala pred okupljene medije i otkrila da je spremna za snimajući dan. - Ja sam mašinerija! Imala sam Grandovo snimanje, pa sam u subotu pevala u Hrvatskoj, juče sam došla nazad pa sam imala privatnu poslovu. Danas sam imala poslovni ručak sa dečkom, nešto oko marketinga, sad sam stigla na snimanje. Tako da nemam probleme kad malo spavam, imam puno energije - ispričala je Dara.… »
"Ja sam mašinerija": Dara otkrila kako roditelji njenog mlađeg dečka gledaju na njihovu vezu, pa spomenula JK

"Ja sam mašinerija": Dara otkrila kako roditelji njenog mlađeg dečka gledaju na njihovu vezu, pa spomenula JK

Mondo pre 6 sati
Osim što se ne odvaja od dečka, pevačica ističe i da je stalno u nekim poslovnim obavezama. Evo kako je Dara izgledala danas: - Ja sam mašinerija! Imala sam i snimanje, i nastupe u Hrvatskoj, i proslavu nešto privatno, i sa dečkom danas ručak i planovi za marketing i evo me došla sam na snimanje. Ja nemam te probleme oko umora. Čak sam i rano jutros ustala - rekla je Dara, pa se dotakla priče da je Jelena Karleuša zavela 25 godina mlađeg muškarca. - Čula sam nešto… »
"Seljačke priče, ja sam mašinerija" Dara otkrila kako roditelji njenog mlađeg dečka gledaju na njihovu vezu, pa spomenula i…

"Seljačke priče, ja sam mašinerija" Dara otkrila kako roditelji njenog mlađeg dečka gledaju na njihovu vezu, pa spomenula i…

Kurir pre 8 sati
Osim što se ne odvaja od dečka, pevačica ističe i da je stalno u nekim poslovnim obavezama. - Ja sam mašinerija! Imala sam i snimanje, i nastupe u Hrvatskoj, i proslavu nešto privatno, i sa dečkom danas ručak i planovi za marketing i evo me došla sam na snimanje. Ja nemam te probleme oko umora. Čak sam i rano jutros ustala - rekla je Dara, pa se dotakla priče da je Jelena Karleuša zavela 25 godina mlađeg muškarca. - Čula sam nešto nisam videla, ali mi je drago,… »

Vesti dana »