Povezane vesti
"Uputila me kod lekara i poslala lekove" Zorana Mićanović prvi put otkrila koja pevačica joj se našla u teškim trenucima…
Kurir pre 1 dan
Dok je publika s nestrpljenjem čekala da izađe na binu, Zorana je u opuštenom razgovoru otkrila kako se nosi sa ogromnim uspehom koji je postigla rano, progovorila o estradnim prijateljstvima, velikoj podršci koju je dobila od Cece Ražnatović, kao i o planovima koji je očekuju. Kada je reč o nastupima i atmosferi, mlada pevačica ističe da se to nikada unapred ne planira. – To se nekako samo desi. Naravno, osetim kakva je publika i prema tome odredim pesme koje ću… »
Zorana Mićanović o velikom pritisku slave: “Ceca mi je pružila ruku kad mi je bilo najteže, a prijateljstva..”
Telegraf pre 1 dan
Dok je publika s nestrpljenjem čekala da izađe na binu, Zorana je u opuštenom razgovoru otkrila kako se nosi sa ogromnim uspehom koji je postigla rano, progovorila o estradnim prijateljstvima, velikoj podršci koju je dobila od Cece Ražnatović, kao i o planovima koji je očekuju. Kada je reč o nastupima i atmosferi, mlada pevačica ističe da se to nikada unapred ne planira. - To se nekako samo desi. Naravno, osetim kakva je publika i prema tome odredim pesme koje ću… »
Vesti dana »
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 6 satijoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 2 satajoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 2 satajoš 2 povezane