Povezane vesti
Učitelj sa Kosova i Metohije pobedio u "Slagalici": "Sve vreme sam u finalu gubio, nisam ni bio svestan šta sam uradio" (video)…
Blic pre 2 dana
Za uspeh u kvizu smatra da je potrebna višegodišnja priprema i ljubav prema čitanju od detinjstva. Dragan Brzaković, učitelj u Osnovnoj školi "Sveti Sava" u Plemetini, pobednik je 200. ciklusa popularnog kviza "Slagalica". Kaže da se za ovakvo takmičenje zapravo priprema čitavog života, a svoje učenike danas pokušava da podstakne da čitaju, uče i ne odustaju. Put do pobede u "Slagalici" nije bio jednostavan. Brzaković je u finalnoj epizodi dugo bio u zaostatku, ali… »
Pobednik Slagalice učitelj na Kosovu i Metohiji: U finalnoj epizodi sve vreme gubio, učenici navijali za njega
Mondo pre 2 dana
Put do pobede nije bio lak, a za kviz znanja, kako kaže, priprema se tokom čitavog života. I dok se u svetu tehnologije trudi da svoje znanje prenese na učenike, poruka je, navodi on, jasna - čitajte. Nakon osvajanja kviza Slagalica, pristigle su čestitke, ali kako navodi Brzaković, put do pobede nije bio lak. "Svi moji prijatelji, učenici, rodbina, kolege sa posla bili su oduševljeni. Nakon osvajanja prvog mesta, svi su redom čestitali. Zapravo, nisam u prvom… »
Vesti dana »
"Oštro osuđujem sve oblike nasilja": Odbornici Kreni-promeni slomljen nos, gradonačelnik Beograda tvrdi da nije kriv
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 24 povezane
Gasni aranžman Srbije sa Rusijom produžen 30. septembra do kraja godine po istim uslovima
iKragujevac pre 24 minutajoš 22 povezane
Danas ističe nekoliko ključnih rokova: NIS čeka OFAC, MOL i gas
Bloomberg Adria pre 2 satajoš 26 povezanih