Povezane vesti
Hari Mata Hari pred koncert na Spensu: Novi Sad su za mene posao, publika i devojke koje su mi bile inspiracija
RTV pre 1 dan
„Prva pesma koju sam napravio autorski se zove „Pokušaj bar malo da me voliš“. To je bio jedan rani moj rad u grupi Ambasadori. Onda sam posle toga naučio da pravim pesme i došao do pesme „Bore“ koja je sad najnoviji Harijev hit“, prisetio se Hari. Pesma i spot za numeru „Bore“ nedavno su premijerno prikazani u Beogradu na konferenciji za medije povodom turneje koja je uveliko u toku. Hari je tokom boravka u Novom Sadu iskoristio priliku i da podseti na svoj… »
Hari Mata Hari pred koncert na Spensu: „Novi Sad su za mene posao, publika i devojke koje su mi bile inspiracija!“
Dnevnik pre 1 dan
„Prva pesma koju sam napravio autorski se zove „Pokušaj bar malo da me voliš“. To je bio jedan rani moj rad u grupi Ambasadori. Onda sam posle toga naučio da pravim pesme i došao do pesme „Bore“ koja je sad najnoviji Harijev hit“, prisetio se Hari. A post shared by DSE Events (@dseevents) Pesma i spot za numeru „Bore“ nedavno su premijerno prikazani u Beogradu na konferenciji za medije povodom turneje koja je uveliko u toku. Hari je tokom boravka u Novom Sadu… »
Vesti dana »
EPS upozorio na internet prevaru: Nikad kupcima ne šaljemo obaveštenja sa linkovima za plaćanja
Šabačke novosti pre 1 satjoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 22 minutajoš 184 povezane
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 6 satijoš 8 povezanih
Viz er: Pozdravljamo odluku srpskih vlasti o odlaganju mere u oblasti avio-saobraćaja
Euronews pre 5 satijoš 26 povezanih