Povezane vesti
"To je bila moja propast" Naš pevač ogolio dušu o teškom periodu koji mu je razorio porodicu: "Godinama je pokušavala da mi…
Blic pre 1 dan
Istakao je pesmu 'Njoj' kao najličniju, jer oslikava njegov najteži životni period, dok istovremeno nije ponosan na greške iz prošlosti. Pevač Peđa Jovanović otvoreno je progovorio o svim detaljima iz svog privatnog i poslovnog života — od nastanka novog dueta, preko teških životnih stramputica i borbe za porodicu. Peđa je priznao da je taj period veoma bolan za njega i da ne voli da se vraća na stvari koje su razorile njegov brak. Peđa Jovanović se na samom… »
"Godinama je pokušavala da mi objasni šta su prioriteti": Peđu Jovanović žena 3 puta ostavljala, otkrio razlog
Mondo pre 1 dan
Peđa je priznao da je taj period veoma bolan za njega i da ne voli da se vraća na stvari koje su razorile njegov brak. Peđa Jovanović se na samom početku osvrnuo na novu pesmu i duet sa kolegicom Slađom, otkrivši ko je bio glavna karika u stvaranju numere. "Saša Lazić je tu glavni što se naziva tiče. On je napisao tekst, a možda ga je malo inspirisala i serija ili knjiga 'Muzej nevinosti'. Nisam hteo ništa mnogo da menjam, poslušao sam pesmu kao celinu od početka… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 24 minutajoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane