Povezane vesti
"Otac me je krvnički tukao, a majka me nikad nije zagrlila" Silvester Stalone progovorio o paklenom detinjstvu: "Ostavio me…
Kurir pre 1 dan
U intervjuu za New York Times otkrio je da neke od najmračnijih uspomena namerno nije uvrstio u knjigu jer nije želeo da izazove sažaljenje. "Nisam u knjigu stavio mnogo toga jer nisam želeo da izazovem sažaljenje, ali bilo je suludo", priznao je glumac. Nakon razvoda roditelja Stalone je neko vreme živeo s ocem u Merilendu, kog je opisao kao naglog i fizički nasilnog čoveka. "Idućeg trenutka već je bilo tras! Imao je jako velike ruke. Jednostavno si naučio da se… »
"Majka me nikada nije zagrlila"; Stalone prvi put progovorio o teškom detinjstvu
B92 pre 1 dan
U intervjuu za New York Times otkrio je da neke od najmračnijih uspomena namerno nije uvrstio u knjigu jer nije želeo da izaziva sažaljenje. "Nisam u knjigu stavio mnogo toga jer nisam želeo da izazivam sažaljenje, ali bilo je suludo", priznao je glumac. Nakon razvoda roditelja, Silvester Stalone je neko vreme živeo sa ocem u Merilendu, kojeg je opisao kao prekog i fizički nasilnog čoveka. "Idućeg trenutka već je bilo tras! Imao je veoma velike ruke. Jednostavno si… »
Otac ga ubijao od batina, a majka ga nikad nije zagrlila: Silvester Stalone imao tužno odrastanje
Mondo pre 1 dan
U intervjuu za New York Times otkrio je da neke od najmračnijih uspomena namerno nije uvrstio u knjigu jer nije želeo da izazove sažaljenje. "Nisam u knjigu stavio mnogo toga jer nisam želeo da izazovem sažaljenje, ali bilo je suludo", priznao je glumac. Nakon razvoda roditelja Stalone je neko vreme živeo s ocem u Merilendu, kog je opisao kao naglog i fizički nasilnog čoveka. "Idućeg trenutka već je bilo tras! Imao je jako velike ruke. Jednostavno si naučio da se… »
Vesti dana »
Vladimir Putin sa Dodikom i Minićem: Bratski odnosi Rusije i Republike Srpske
Beta pre 1 satjoš 25 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 180 povezanih
U Srbiji se razvija projekat za 4,67 tona zlata godišnje. Australijska kompanija otvara rudnik na Rogozni, ima i bakra (video)
Dnevnik pre 2 satajoš 8 povezanih
Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Biznis.rs pre 5 satijoš 13 povezanih
Lažni EPS računi kruže internetom, građani na meti prevaranata, jedan klik može skupo da košta
Dnevnik pre 4 satijoš 23 povezane