Povezane vesti
Pevačice došle u identičnoj kombinaciji na snimanje, kad su se ugledale usledio šok: "Ovo sam skupo platila!"
Telegraf pre 1 dan
U studio na Košutnjaku je prvo stigla Sanja, a potom i Dara, a do tada nisu znale da su odabrale identične komade odeće. Pravo iznenađenje usledilo je kada su se srele iza kulisa. Ona su ispozirale zajedno fotoreporteru, pa otkrile kako su se odlučile baš za tu kombinaciju. - Ne znam, meni je ovo stilistkinja dala - istakla je Sanja Vučić kroz osmeh, a Bubamara nije bila tako oduševljenja što su u istim komadima. - Meni nije. Ja sam ovo baš skupo platila... J**i ga… »
Pevačice identično obučene na snimanju: Dara i Sanja došle u "Zvezde Granda", a kad su se ugledale usledio šok
Mondo pre 1 dan
Pravo iznenađenje usledilo je kad su se srele iza kulisa pa je usledio šok kad su se ugledale, i otkrile kako su se odlučile baš za istu belu kombinaciju. Pogledajte Daru: Pevačice su ispozirale zajedno fotoreporterima, pa otkrile kako su se odlučile baš za tu kombinaciju. - Ne znam, meni je ovo stilistkinja dala - istakla je Sanja Vučić kroz osmeh, a Bubamara nije bila tako oduševljenja što su u istim komadima. - Meni nije. Ja sam ovo baš skupo platila... J**i ga… »
Još jedna pevačica stigla u žiri u identičnom komadu kao Dara Bubamara! Kada su se ugledale, potpuno zanemele
Kurir pre 1 dan
Obe su se pojavile u potpuno istoj odevnoj kombinaciji, a nijedna od njih prethodno nije znala da će se to dogoditi. Sanja je prva stigla u studio na Košutnjaku, dok je Dara došla nešto kasnije. Kada su se srele iza kulisa i shvatile da su obukle identične komade, iznenađenje nije izostalo. Njih dve su potom zajedno pozirale fotografima i prokomentarisale situaciju. „Ne znam, meni je ovo stilistkinja dala“, rekla je Sanja kroz osmeh, dok Dara nije krila da joj se… »
Vesti dana »
Skup podrške ispred PS Novi Beograd: Mićić predala iskaz policiji o incidentu sa Šapićem (VIDEO)
Insajder pre 9 minutajoš 24 povezane
Srbiji produžen gasni aranžman sa Rusijom do kraja godine pod istim uslovima
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 22 povezane
Đedović Handanović: Očekujem da danas bude potpisan nastavak gasnog aranžmana sa Rusijom
Sputnik pre 2 satajoš 26 povezanih