Povezane vesti

Vučić u Petrovcu na Mlavi: Srećan sam što vidim sve više povratnika u Srbiji

Vučić u Petrovcu na Mlavi: Srećan sam što vidim sve više povratnika u Srbiji

Telegraf pre 1 dan
Vučić je na Instagramu naveo da je srećan što vidi sve više povratnika iz inostranstva. "Srećan sam što vidim sve više povratnika iz inostranstva u našoj Srbiji, ali sam apsolutno svestan koliko toga nismo stigli da uradimo i koliko nas posla tek čeka", istakao je Vučić. On je razgovarao i sa porodicom koja se vratila iz Švajcarske u selo Ranovac. Vučić je o potrebama u toj opštini razgovarao i sa predsednikom opštine Petrovac na Mlavi Duškom Nedinićem. Meštani su… »
Vučić u Petrovcu na Mlavi: Srećan sam što vidim sve više povratnika u Srbiji (video)

Vučić u Petrovcu na Mlavi: Srećan sam što vidim sve više povratnika u Srbiji (video)

Euronews pre 1 dan
Vučić je na Instagramu naveo da je srećan što vidi sve više povratnika iz inostranstva. "Srećan sam što vidim sve više povratnika iz inostranstva u našoj Srbiji, ali sam apsolutno svestan koliko toga nismo stigli da uradimo i koliko nas posla tek čeka", istakao je Vučić. On je razgovarao i sa porodicom koja se vratila iz Švajcarske u selo Ranovac. "Danas sam posetio Tamaru Strainović i njenu porodicu u Ranovcu. Posebno mi je drago što sam upoznao ovu mladu i vrednu… »
Vučić u Petrovcu na Mlavi: Pozvao ministra telefonom i zamolio da se projektovanje Doma kulture završi do polovine oktobra

Vučić u Petrovcu na Mlavi: Pozvao ministra telefonom i zamolio da se projektovanje Doma kulture završi do polovine oktobra

Insajder pre 1 dan
Ilustracija. Foto: Tanjug/Dejan Živančević Vučić je posetu zabeležio i na Instagramu, istakavši da ga raduje povratak ljudi u zemlju. "Srećan sam što vidim sve više povratnika iz inostranstva u našoj Srbiji, ali sam apsolutno svestan koliko toga nismo stigli da uradimo i koliko nas posla tek čeka", rekao je. Tokom boravka u selu Ranovac, Vučić je razgovarao sa porodicom koja se u rodni kraj vratila iz Švajcarske, dok je o infrastrukturi i potrebama opštine… »
(Video) „Srećan sam što u našoj Srbiji vidim sve više povratnika iz inostranstva“ Vučić u Petrovcu na Mlavi: Puno toga još…

(Video) „Srećan sam što u našoj Srbiji vidim sve više povratnika iz inostranstva“ Vučić u Petrovcu na Mlavi: Puno toga još…

Dnevnik pre 1 dan
Vučić je na Instagramu naveo da je srećan što vidi sve više povratnika iz inostranstva. Srećan sam što vidim sve više povratnika iz inostranstva u našoj Srbiji, ali sam apsolutno svestan koliko toga nismo stigli da uradimo i koliko nas posla tek čeka, istakao je Vučić. On je razgovarao i sa porodicom koja se vratila iz Švajcarske u selo Ranovac. A post shared by Aleksandar Vučić (@avucic) Vučić je o potrebama u toj opštini razgovarao i sa predsednikom opštine… »

Vesti dana »