Povezane vesti
Noris se izvinio Kolapintu zbog izjave da ga treba suspendovati zbog incidenta u Bakuu
Radio sto plus pre 1 dan
Posle trke, poslao sam poruku Franku i izvinio se zbog komentara koje jednostavno nije trebalo da izgovorim. Trebalo je da postupim bolje, emocije su bile jake, ali to nije izgovor, pogrešio sam”, naveo je on. U subotu u Bakuu prilikom ponovnog starta trke iza bezbednosnog vozila u 36. krugu, Kolapinto je loše procenio kočenje, ušao je prevelikom brzinom u krivinu i udario u bolid timskog kolege Pjera Gaslija. Gaslijev bolid je potom udario u Norisa sa spoljne… »
Noris se izvinio Kolapintu: Tražio suspenziju zbog incidenta u Bakuu
Kurir pre 1 dan
U objavi na Instagramu Noris se izvinio zbog svojih izjava posle trke. "Težak vikend u Bakuu i naravno razočaravajući i prevremeni kraj trke. Posle trke, poslao sam poruku Franku i izvinio se zbog komentara koje jednostavno nije trebalo da izgovorim. Trebalo je da postupim bolje, emocije su bile jake, ali to nije izgovor, pogrešio sam", naveo je on. U subotu u Bakuu prilikom ponovnog starta trke iza bezbednosnog vozila u 36. krugu, Kolapinto je loše procenio… »
Noris se izvinio Kolapintu: "Emocije nisu opravdanje"
B92 pre 24 sata
Vozač Meklarena oglasio se nakon burnih reakcija na društvenim mrežama i priznao da je preterao u komentarima posle odustajanja u Bakuu. "Emocije su bile uzburkane, ali to nije opravdanje. Pogrešio sam", poručio je Noris. Britanac je naveo da je Kolapintu poslao poruku izvinjenja, uz priznanje da je i sam tokom karijere pravio greške i da su one sastavni deo trkanja na granici mogućnosti. Povod za sukob bio je incident prilikom nastavka trke posle povlačenja vozila… »
Svetski šampion u epizodi: Izvinjavamo se, mnogo se izvinjavamo
Sport klub pre 1 dan
Em je loše vozio, em ga ga je u finišu trke sa staze izbacio Franko Kolapinto, što je razbesnelo Britanca koji vozi za Meklaren. Tada je rekao da je „Kolapinto nedostojan vozača Formule 1 i da ga treba izbaciti sa minimum jedne trke“. Kada su se strasti smirile, Lando je spustio loptu i izvinio se Kolapintu, koji će na narednoj trci u Maleziji biti kažnjen sa deset sekundi. „Poslao sam Franku izvinjenje zbog mojih komentara. Bio sam pod jakim naletom emocija, ali… »
Vesti dana »
Prevara sa lažnim računima za struju, EPS upozorava na sumnjive mejlove
RTS pre 3 satajoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 184 povezane
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Nova pre 7 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Šabačke novosti pre 11 minutajoš 15 povezanih
Viz er: Pozdravljamo odluku srpskih vlasti o odlaganju mere u oblasti avio-saobraćaja
Euronews pre 6 satijoš 26 povezanih