Povezane vesti

"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila i da li je ona kriva za…

"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila i da li je ona kriva za…

Blic pre 1 dan
Ona tvrdi da nije kriva za raskid Filipa i Aleksandre Nikolić, s kojom Car ima ćerku, i ističe da su se oni razišli pre njenog dolaska. Ljubavni odnosi aktuelnog učesnika “Elite 10“ Filipa Cara privlače veliku pažnju javnosti i uvek su jedna od glavnih tema kako u Beloj kući, tako i van nje. Filip je tokom odmora od rijalitija vreme provodio u Hrvatskoj gde je upoznao i atraktivnu crnku Katarinu (30), na društvenim mrežama poznatiju kao Keti, koja je uspela da… »
"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila istinu o Aleksandri i ulasku…

"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila istinu o Aleksandri i ulasku…

Kurir pre 1 dan
Filip je tokom odmora od rijalitija vreme provodio u Hrvatskoj gde je upoznao i atraktivnu crnku Katarinu (30), na društvenim mrežama poznatiju kao Keti, koja je uspela da osvoji njegovo srce, ali njihov odnos bio je izuzetno turbulentan. Katarina i Filip prekinuli su ljubavnu romansu, a ona je određeni period ćutala, te je njihov odnos bio misterija, a sada je u svom prvom intervjuu otkrila sve o ljubavi sa Carem, ali i razlog zašto je odlučila da progovori o… »
"Pretrpela sam svašta" Bivša devojka Filipa Cara otkrila da li je ona krivca za njegov raskid sa Aleksandrom

"Pretrpela sam svašta" Bivša devojka Filipa Cara otkrila da li je ona krivca za njegov raskid sa Aleksandrom

Telegraf pre 1 dan
Otkrila je zbog čega je dugo ćutala, kakav odnos danas ima sa aktuelnim učesnikom "Elite 10", ali i šta joj je zasmetalo kod Laure Prgomet. Katarina je istakla da do sada nije želela da se oglašava, budući da nije deo javnog sveta, ali da je nakon Filipovih i Laurinih izjava u rijalitiju odlučila da ispriča svoju stranu priče. - Nisam se do sada nikada oglašavala i ovo je prvi intervju koji dajem na ovu temu i red je došao da i ja priznam neke stvari. Nisam imala… »

Vesti dana »