Povezane vesti
"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila i da li je ona kriva za…
Blic pre 1 dan
Ona tvrdi da nije kriva za raskid Filipa i Aleksandre Nikolić, s kojom Car ima ćerku, i ističe da su se oni razišli pre njenog dolaska. Ljubavni odnosi aktuelnog učesnika “Elite 10“ Filipa Cara privlače veliku pažnju javnosti i uvek su jedna od glavnih tema kako u Beloj kući, tako i van nje. Filip je tokom odmora od rijalitija vreme provodio u Hrvatskoj gde je upoznao i atraktivnu crnku Katarinu (30), na društvenim mrežama poznatiju kao Keti, koja je uspela da… »
"Svašta sam pretrpela" Bivša devojka Filipa Cara prvi put progovorila o njihovoj romansi: Otkrila istinu o Aleksandri i ulasku…
Kurir pre 1 dan
Filip je tokom odmora od rijalitija vreme provodio u Hrvatskoj gde je upoznao i atraktivnu crnku Katarinu (30), na društvenim mrežama poznatiju kao Keti, koja je uspela da osvoji njegovo srce, ali njihov odnos bio je izuzetno turbulentan. Katarina i Filip prekinuli su ljubavnu romansu, a ona je određeni period ćutala, te je njihov odnos bio misterija, a sada je u svom prvom intervjuu otkrila sve o ljubavi sa Carem, ali i razlog zašto je odlučila da progovori o… »
"Pretrpela sam svašta" Bivša devojka Filipa Cara otkrila da li je ona krivca za njegov raskid sa Aleksandrom
Telegraf pre 1 dan
Otkrila je zbog čega je dugo ćutala, kakav odnos danas ima sa aktuelnim učesnikom "Elite 10", ali i šta joj je zasmetalo kod Laure Prgomet. Katarina je istakla da do sada nije želela da se oglašava, budući da nije deo javnog sveta, ali da je nakon Filipovih i Laurinih izjava u rijalitiju odlučila da ispriča svoju stranu priče. - Nisam se do sada nikada oglašavala i ovo je prvi intervju koji dajem na ovu temu i red je došao da i ja priznam neke stvari. Nisam imala… »
Vesti dana »
Penjaroja hladan posle pobede: „Već sutra pripremamo novu pobedu!“
Hot sport pre 36 minutajoš 49 povezanih
Hitno upozorenje EPS-a za građane: Šalju se lažni računi za struju na sumnjive mejlove
Nova pre 5 satijoš 23 povezane
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio sto plus pre 8 satijoš 15 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 186 povezanih