Povezane vesti
„Zovi hitnu pomoć, gotov sam!" poznati harmonikaš operisao srce Bosanac otkrio kako mu je pozlilo na petom spratu, a onda je…
Dnevnik pre 12 dana
Dragan Stojković Bosanac prvi put je stao pred domaće medije i otkrio kako je spasao svoj život. Harmonikaš kaže da u trenutku kada mu se slošilo nije mislio ni o čemu, već je samo zatražio da pozovu hitnu pomoć. Dragan Stojković Bosanac - Nije bila nikakva polna bolest. Tu sam zahvalan dok sam živ Saši Popoviću koji me spojio sa jednim divnim čovekom, lekarom, kardiologom na Dedinju, koji mi je pomogao izuzetno. Na tome sam prvo zahvalan Saši što me spojio sa… »
Bosanac se jedva spasio! Muzičar preživeo tešku operaciju pa otvorio dušu: Ležao sam šest sati, bilo je teško
Kurir pre 11 dana
Harmonikaš kaže da u trenutku kada mu se slošilo nije mislio ni o čemu, već je samo zatražio da pozovu hitnu pomoć. - Nije bila nikakva polna bolest. Tu sam zahvalan dok sam živ Saši Popoviću koji me spojio sa jednim divnim čovekom, lekarom, kardiologom na Dedinju, koji mi je pomogao izuzetno. Na tome sam prvo zahvalan Saši što me spojio sa njim, a posebno njemu i naravno svim lekarima na Kliničko-bolničkom centru Dedinje. Operisana mi je srčana valvula ili srčani… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Beograda optužen za fizički napad na opozicionu odbornicu
BBC News pre 5 minutajoš 65 povezanih
"Ujutru jakne, a preko dana košulje": Detaljna prognoza Nedeljka Todorovića, otkrio koliko će trajati Miholjsko leto
Mondo pre 2 satajoš 33 povezane
Zelenski: Rusija sprema dolazak još 10.000 severnokorejskih vojnika
Politika pre 2 satajoš 8 povezanih
"Bolest srca može biti neprimetna": Danas se obeležava Svetski dan srca
Insajder pre 9 minutajoš 14 povezanih
Srpske vojvode i vojskovođe prevrću se u grobu: Žestoke reakcije čitalaca na tekst Bujanovačkih
Bujanovačke pre 34 minutajoš 16 povezanih