Povezane vesti
Micić o reprezentaciji: Želim da igram i naredne prozore
Sport klub pre 15 sati
Micić u prethodnom periodu nije nastupao za nacionalni tim, a naročito veliku pažnju privukla je činjenica da ga je Hapoel sprečio da nastupa za Srbiju u minulom „FIBA prozoru“ – bez ikakvog objašnjenja. Hapoel u utorak od 20 časova gostuje Crvenoj zvezdi u okviru drugog kola Evrolige, a novinar Sport Kluba Saša Ozmo upitao je Micića o reprezentaciji. „Gledao sam sve vreme reprezentaciju. Imao sam interni dogovor sa trenerom, direktna i otvorena komunikacija“,… »
Vasilije Micić otkrio zbog čega nije igrao za reprezentaciju: "Direktna i otvorena komunikacija..."
Telegraf pre 15 sati
Srbija je u prethodnom prozoru ostvarila dve izuzetno važne pobede protiv Islanda i Italije, međutim, Micića tamo nije bilo. Otkrio je plejmejker Hapoela zbog čega je odsustvovao sa prethodnog okupljanja i otklonio sve nedoumice. Nije igrao, ali je pratio kako Srbija igra: - Gledao sam sve vreme reprezentaciju. Imao sam interni dogovor sa trenerom, direktna i otvorena komunikacija“, rekao je Micić, a onda i otkrio i da li će ga biti na narednom okupljanju: - Ja sam… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Radio sto plus pre 32 minutajoš 42 povezane
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 27 minutajoš 31 povezana
Napadi na Kijev: Dvoje poginulih, broj povređenih porastao na 26, među njima troje dece
NIN pre 22 minutajoš 6 povezanih
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 47 minutajoš 9 povezanih
"Rusija kreće u novu mobilizaciju" Zelenski tvrdi: "Planiraju da povećaju učešće stranaca"
Blic pre 9 satijoš 6 povezanih