Povezane vesti
"Često mi je život bio ugrožen" Nova voditeljka Pinka o najtežem trenutku u karijeri: "Nailazim često na osudu"
Blic pre 1 dan
U javnosti je malo poznato da je Gordanina tetka bila Jovanka Broz, supruga Josipa Broza Tita, i da potiču iz iste porodice iz sela Pećani. Nova voditeljka Jutarnjeg programa televizije Pink, Gordana Uzelac, unela je osveženje u programsku šemu nakon što je Jovana Jeremić odlučila da uspori tempo i radi manje dana tokom nedelje. Gordana je dugogodišnja novinarka iste medijske kuće, a o izazovima sa kojima se susretala je govorila. Gordana Uzelac je tokom pandemije… »
"Nailazim na osudu", nova voditeljka Pinka progovorila o najtežem periodu karijere: "Život mi je bio ugrožen"
Telegraf pre 1 dan
Jedan od najtežih perioda u karijeri bila joj je pandemija koronavirusa, kada je izveštavala iz "crvene zone". - Kao i svako ljudsko biće, naravno da mi nije prijatno i svejedno. Osećam strah, pre svega zbog svojih roditelja koji su u godinama, prijatelja, kolega, sestre, njene dece, pa na kraju i zbog sebe. Izveštavala sam u raznim situacijama, neke su bile veoma opasne, mnoge teške, vrlo često mi je i život bio ugrožen, ali ovo možda i jeste najteže izveštavanje… »
"Često mi je život bio ugrožen": Pinkova voditeljka o najtežem trenutku u karijeri, ljudi je osuđivali zbog ovoga
Mondo pre 1 dan
Tada je za medije otkrila i da su se dešavale situacije u kojima joj je život bio ugrožen, ali i da je nailazila na osude. "Kao i svako ljudsko biće, naravno da mi nije prijatno i svejedno. Osećam strah, pre svega zbog svojih roditelja koji su u godinama, prijatelja, kolega, sestre, njene dece, pa na kraju i zbog sebe. Izveštavala sam u raznim situacijama, neke su bile veoma opasne, mnoge teške, vrlo često mi je i život bio ugrožen, ali ovo možda i jeste najteže… »
Vesti dana »
Detalji drame na letu Flydubai: Pilot izbo kolegu nožem, avion padao 5.000 metara za dva minuta, putnici sprečili masakr
Euronews pre 13 minutajoš 26 povezanih
Ministarstvo odbrane Rusije: Masovni napad na Kijev, pogođeni komunikacioni centri i energetska postrojenja
Newsmax Balkans pre 1 satjoš 20 povezanih