Povezane vesti

"Više me nećete videti", Adaktar napravio gala slavlje u luks vili, pa šokirao izjavom: "Otići ću na planinu"

"Više me nećete videti", Adaktar napravio gala slavlje u luks vili, pa šokirao izjavom: "Otići ću na planinu"

Telegraf pre 16 sati
Adam je otkrio da je za ovu priliku pripremio i film koji, kako kaže, kroz pomoć veštačke inteligencije prikazuje njegov dosadašnji rad, ali da zbog tehničkih razloga nije mogao da bude prikazan. - Ja sam pripremio jedan film, pa smo uz pomoć AI napravio film koji oslikava ceo moj rad. S obzirom da nije mogao da se pusti, onda ću vam opisati rečima, kada za to bude trenutak. Počela je jednom idejom, koja je rasla, uključila se cela porodica. I evo sad kad stojimo… »
"Otići ću na planinu i više me nećete videti" Adam Adaktar sve iznenadio izjavom: "Ne slušajte ljude oko sebe, niko vam ne…

"Otići ću na planinu i više me nećete videti" Adam Adaktar sve iznenadio izjavom: "Ne slušajte ljude oko sebe, niko vam ne…

Blic pre 17 sati
Alis je otkrila da je ona Adama uvela u posao sa obrvama i da je ponosna na njegov razvoj i postignuća. Samoprozvani "Bog obrva" Adam Adaktar ugostio je večeras poznate ličnosti sa domaće estrade u svojoj luksuznoj vili, povodom glamuroznog događaja. Pred okupljenim medijima, Adam je u svom prepoznatljivom stilu progovorio o razlozima okupljanja i ponosno istakao da kod njega dolaze samo odabrani. On je naglasio da mu je izuzetno drago što je na jednom mestu okupio… »
"Nemamo imperiju, preseliću se na planinu": Svi misle da ima milione, a Adaktar konačno otkrio istinu o biznisu

"Nemamo imperiju, preseliću se na planinu": Svi misle da ima milione, a Adaktar konačno otkrio istinu o biznisu

Mondo pre 18 sati
Adam je na licu nosio masku, a svima prisutnima pažnju je privukao upečatljivi čipkani materijal koji je nosio na sebi. Ovako su oni izgledali: "Dugo godina se radilo da bismo danas bili ovde. Na pozivnici piše jedna rečenica koja je meni jako bitna: 'Ove noći će sve što je bilo lažno biti zaboravljeno i dočekaćemo ono što je pravo'", rekao je Adaktar. "Počeli smo sa jednom idejom, ona je rasla. Cela porodica se uključila. Stojimo ispred višemilionskog objekta, a… »
"Godinama sam ulagala u njega" Majka Adama Adaktara progovorila o sinu i njihovom rijalitiju: "To smo mi!"

"Godinama sam ulagala u njega" Majka Adama Adaktara progovorila o sinu i njihovom rijalitiju: "To smo mi!"

Telegraf pre 18 sati
U elegantnim belim izdanjima privukle su pažnju prisutnih, a pred kamerama su govorile o Adamu, njegovom poslovnom putu, ali i njihovoj porodici. Alis nije krila ponos zbog uspeha svog sina, ističući da je godinama ulagala u njega i njegov razvoj. - Jako sam ponosna na sina, godinama sam ulagala u njega, tako da ja znam moju investiciju - rekla je Alis. Ona je otkrila i kako je reagovala kada joj je Adam saopštio da želi da se bavi obrvama, s obzirom na to da je… »
Majka Tee Tairović napravila pometnju kod Adaktara: Zasenila u belom, a svi komentarišu samo jedno (Video)

Majka Tee Tairović napravila pometnju kod Adaktara: Zasenila u belom, a svi komentarišu samo jedno (Video)

Mondo pre 19 sati
Atraktivna voditeljka zablistala je u belom izdanju sa elegantnom bundom i pokupila sve poglede. Mnogi su komentarisali da je Tea lepotu i harizmu nasledila od majke. Evo kako je ona izgledala: Inače, Božica je nedavno progovorila o svom odnosu sa zetom Ivanom. "Izuzetno, izuzetno lep odnos imamo. Eto, nemam sina, ali on mi je kao sin. Zaista imamo takav odnos. Uopšte ga u nekoj ljubavi i pažnji ne odvajam od Tee. Nekako, njih dvoje su mi sad zajedno skroz u mojoj… »
Poznati došli kod Adaktara u luks vilu: Pevačica šokirala stajlingom, svi gledaju u majku Tee Tairović kakva je riba, a Zorica…

Poznati došli kod Adaktara u luks vilu: Pevačica šokirala stajlingom, svi gledaju u majku Tee Tairović kakva je riba, a Zorica…

Blic pre 19 sati
Brojne javne ličnosti bile su među zvanicama, a domaćin Adam Adaktar poznat je po svojoj kontroverznosti i bogatstvu. Domaća estrada okupila se večeras na glamuroznom događaju u luksuznoj vili porodice Adaktar. Poznate ličnosti prošetale su crvenim tepihom i svojim stajlinzima privukle veliku pažnju prisutnih medija. Adamova majka, Alis Adaktar, blistala je u elegantnoj beloj top haljini koja je istakla njenu figuru. Društvo joj je pravila Admova tetka Vanja, koja… »
Majka "Boga obrva" nekada bila Bobana: Promenila izgled i ime, sada pozirala ispred vile na Dedinju (video)

Majka "Boga obrva" nekada bila Bobana: Promenila izgled i ime, sada pozirala ispred vile na Dedinju (video)

Mondo pre 19 sati
Pozanta porodica okupila je veliki broj poznatih, a među njima su se našli i Dušan Petrović sa devojkom Emom Luketin. Pogledajte kako je izgledala na događaju: Inače, porodica Adaktar preselila se iz Čačka u Beograd, a Adam smatra da je njegova majka Alis, odnosno Bobana Đokić, kako se pre zvala, zaslužna za njihov uspeh. "Moja majka i ja mnogo razgovaramo i nema nekog određenog savjeta koji mi je dala, ali sjećam se da mi jednom na moju konstataciju da je nešto… »
Naš poznati fotograf preživeo pakao u Dubaiju, pa zasijao na crvenom tepihu: Ne ispušta influenserku iz zagrljaja

Naš poznati fotograf preživeo pakao u Dubaiju, pa zasijao na crvenom tepihu: Ne ispušta influenserku iz zagrljaja

Mondo pre 19 sati
Među njima našli su se i poznati fotograf Dušan Petrović sa Emom Luketin. Dres kod ovog događaja bio je plavo-belo, a fotograf je odabrao teget odelo sa belom košuljom, dok je lepa infuenserka obukla plavu mini haljinu. Inače, Dušan Petrović se početkom ove godine zajedno sa Emom Luketin preselio u Dubai, pa se svojevremeno oglasio povodom sukoba na Bliskom Istoku. "Ekipo, lakše mi je da vam svima odgovorim ovde, dobro sam, na sigurnom smo (nadam se da će tako i… »
Adaktar se sprema za veliku žurku, ali jedan detalj je svima zapao za oko: Na 25 stepeni navukao kapuljaču (foto/video)

Adaktar se sprema za veliku žurku, ali jedan detalj je svima zapao za oko: Na 25 stepeni navukao kapuljaču (foto/video)

Kurir pre 19 sati
Adam je danas lično nadgledao poslednje detalje organizacije, ali je najveću pažnju privukla njegova neobična odevna kombinacija. Napolju je više od 25 stepeni, a on je navukao kapuljaču kao da je prava zima. Na prvi pogled delovalo je kao da se sprema za ozbiljan minus, a ne za glamurozno poslovno okupljanje. Dok se oko njega privode kraju poslednje pripreme i vodi računa o svakom detalju, Adam je odlučio da se zaštiti od „hladnoće“, makar ona bila samo njegova… »

Vesti dana »