Povezane vesti

Bivši igrač Zvezde otkrio tajnu: Imao sam ponudu Partizana za najveći transfer u istoriji crno-belih

Bivši igrač Zvezde otkrio tajnu: Imao sam ponudu Partizana za najveći transfer u istoriji crno-belih

Večernje novosti pre 14 sati
Photo: Dusan Milenkovic/ATAImages Bivši reprezentativac Srbije i nekadašnji golgeter Crvene zvezde i Vojvodine, Dragan Mrđa, otvorio je dušu u podkastu „2x45” i otkrio do sada nepoznate detalje jedne od najdramatičnijih transfer sapunica u srpskom fudbalu iz leta 2010. godine. Te sezone, Mrđa je bio ubedljivo najbolji fudbaler i prvi strelac Superlige u dresu Vojvodine, što je upalilo sve alarme u Humskoj. Tadašnje rukovodstvo Partizana, predvođeno predsednikom… »
Čuveni golgeter Zvezde isprozivao Partizan: "Nije mi ih žao, oni kad su otimali na sve strane..."

Čuveni golgeter Zvezde isprozivao Partizan: "Nije mi ih žao, oni kad su otimali na sve strane..."

Telegraf pre 14 sati
On je zajedno sa Abiolom Daudom bio neprikosnoven u napadu, bio je u reprezentaciji na Svetskom prvenstvu, a sad je gostovao u poznatom podkastu na MozzartSportu "2x45" gde je isprozivao Partizan. Dragan Mrđa već dugo ne igra fudbal, ali je ostao u ovom sportu na neki način. On je sada gostova, gde je pričao o stanju u srpskom fudbalu, a sada se dotakao i situacije u Partizanu. Crno-belima ne ide najbolje, ali Mrđa kaže da mu nije nimalo žao. - Kao zvezdašu, nije… »
Mrđa rasturio Partizan! Bivši golgeter Zvezde bez dlake na jeziku: "Prespavali ste godine kada ste otimali na sve strane"!

Mrđa rasturio Partizan! Bivši golgeter Zvezde bez dlake na jeziku: "Prespavali ste godine kada ste otimali na sve strane"!

Kurir pre 12 sati
Mrđa se posebno osvrnuo na aktuelnu situaciju u Humskoj, ali i na period kada je Crvena zvezda prolazila kroz velike probleme. - Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u Partizanu, koje su transfere pravili, kakve su plate tad bile u Zvezdi. Pogledajte tad odakle su dolazili, to je bilo treća klasa… »
Mrđa bez dlake na jeziku o Partizanu: „Nije mi ih žao, kao da su prespavali godine kada su otimali na sve strane!“

Mrđa bez dlake na jeziku o Partizanu: „Nije mi ih žao, kao da su prespavali godine kada su otimali na sve strane!“

Hot sport pre 12 sati
Gostujući u najnovijoj epizodi podkasta „2×45“, Mrđa je povukao paralelu između aktuelnog trenutka crno-belih i perioda kroz koji je Zvezda prolazila početkom prethodne decenije, uz poruku da ta dva slučaja, iz njegovog ugla, teško mogu da se porede. Mrđa je upravo u sezoni 2013/14 bio deo Zvezdinog tima koji je osvojio šampionsku titulu, a dobro pamti u kakvom je stanju klub bio kada se vratio na Marakanu. Govoreći o današnjim problemima Partizana, nekadašnji… »
"Nije mi žao Partizana - sedam godina su otimali na sve strane!"

"Nije mi žao Partizana - sedam godina su otimali na sve strane!"

B92 pre 14 sati
Mrđa je u gostovanju u najnovijoj epizodi podkasta "2x45" poručio da, kao navijaču Zvezde, nije žao zbog problema kroz koje trenutno prolazi klub iz Humske. Istovremeno, smatra da se sadašnja situacija Partizana ne može porediti sa stanjem u kojem se Crvena zvezda nalazila početkom prošle decenije. "Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u… »
"Nije mi žao Partizana, kao da su prespavali kad su otimali na sve strane": Igrao za Zvezdu i Vojvodinu, sad otvorio dušu o…

"Nije mi žao Partizana, kao da su prespavali kad su otimali na sve strane": Igrao za Zvezdu i Vojvodinu, sad otvorio dušu o…

Nova pre 15 sati
Mrđa je najveći trag ostavio kao napadač Zvezde i Vojvodine i dobro pamti dominaciju Partizana u domaćem fudbalu pre 15-ak godina. Sada se situacija potpuno okrenula, pošto je Zvezda na dobrom putu da uzme 10. uzastopnu titulu, dok se Vojvodina profilisala kao klub za drugo mesto, a Partizan pao na niske grane i trenutno je bliži borbi za opstanak nego trci za titulu. „Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju… »
Dragan Mrđa isprozivao Partizan: Nije mi ih žao, osam godina su otimali na sve strane!

Dragan Mrđa isprozivao Partizan: Nije mi ih žao, osam godina su otimali na sve strane!

Večernje novosti pre 14 sati
FOTO: N. Skenderija Bivši fudbaler Crvene zvezde i nekadašnji reprezentativac Srbije Dragan Mrđa otvoreno je govorio o aktuelnom stanju u srpskom fudbalu, a posebno o situaciji u kojoj se danas nalazi Partizan. - Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u Partizanu, koje su transfere pravili, kakve… »
Dragan Mrđa: "Partizanovci kao da su prespavali kad su otimali na sve strane"

Dragan Mrđa: "Partizanovci kao da su prespavali kad su otimali na sve strane"

Mondo pre 14 sati
Đak crveno-belih, ali i bivši prvotimac kluba iz Ljutice Bogdana nedvosmisleno je poručio da se mnogi ne sećaju dana kad je Parni valjak "otimao na sve strane", pa je mišljenje zakletog zvezdaša opravdao teškim periodom u kojem je i sam bio na terenu. "Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u… »

Vesti dana »