Povezane vesti
Sadi paradajz, a ima pet stanova u Grčkoj: Indira Radić živi domaćinski na planini, uživa za sve pare: Ovako izgleda njen…
Kurir pre 13 sati
Sada je sa ponosom pokazala i svoju baštu. Naime, pevačica je podelila video na svom Instagram profilu gde je pokazala domaći paradajz koji je zasadila. - E, sada nešto iz moje bašte. Paradajz, i jagode su tu. Čeri smo već ubrali. Tu je i krastavac, vreme je da se bere - govorila je Indira na objavljenom snimku. - Moj čarobni vrt - napisala je pevačica u opisu i time oduševila mnoge na društvenim mrežama. Inače, Indira je nedavno renovirala svoj dom u kome se u… »
"Nešto iz moje bašte" Naša pevačica se preselila na planinu i pokazala raj na Kosmaju: Uzgaja organsko povrće
Telegraf pre 10 sati
Indira je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako izgleda njena bašta, a posebno se pohvalila paradajzom, jagodama i krastavcem koje uzgaja. - E, sada nešto iz moje bašte. Paradajz, i jagode su tu. Čeri smo već ubrali. Tu je i krastavac, vreme je da se bere - govorila je Indira na snimku koji je objavila. Ima nekretnine u Grčkoj Dok vreme provodi u svojoj oazi mira, pevačica je poznata i po tome što je tokom godina ulagale u nekretnine. Nedavno je svoj kapital… »
"Nešto iz moje bašte" Pevačica napustila Beograd i preselila se na planinu: zasadila organski paradajz
Blic pre 12 sati
Pevačica je proživela težak period sa bivšim partnerom, što je ostavilo dubok trag u njenom životu. Pevačica Indira Radić odlučila je da se skloni od gradske gužve i mir je pronašla na Kosmaju. Ona je tamo zasadila i baštu sa organskim povrćem. Indira je nedavno pokazala da u bašti uzgaja paradajz. - E, sada nešto iz moje bašte. Paradajz, i jagode su tu. Čeri smo već ubrali. Tu je i krastavac, vreme je da se bere - govorila je Indira na objavljenom snimku. Pored… »
Vesti dana »
SRCE: Šapićev napad na odbornicu apsolutno dno u istoriji beogradske politike
Beta pre 32 minutajoš 42 povezane
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 27 minutajoš 31 povezana
Napadi na Kijev: Dvoje poginulih, broj povređenih porastao na 26, među njima troje dece
NIN pre 22 minutajoš 6 povezanih
Skoro polovina smrtnih slučajeva u Srbiji povezana je sa bolestima srca, stručnjaci upozoravaju na „tihe“ simptome. Ovo su faktori rizika.
Dnevnik pre 1 satjoš 9 povezanih
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 9 satijoš 6 povezanih