Povezane vesti
"Dinar jedan mi nikada nije dao" Zorica Brunclik otkrila detalje iz braka, pa o biznisu: "Propali bismo"
Telegraf pre 1 dan
Zorica se pojavila nasmejana i raspoložena, a pred kamerama je otkrila kako se sada oseća i priznala da joj, dok je prolazila kroz težak period, javna dešavanja nisu bila ni na kraj pameti. - Bogu hvala, sve je u redu. Ovo mi je prvi izlazak nakon svega. Kada je bila bura, bilo me je baš briga za sve ovo, za događaje, a sada sam dobro - rekla je Zorica. Pevačica je ovom prilikom govorila i o poslovnim ulaganjima, pa otkrila zbog čega ona i Kemiš nikada nisu… »
(Video) "Dinar jedan mi nikada nije dao" Zorica Brunclik o oporavku posle operacije, privatnom biznisu i finansijama: "Propali…
Blic pre 1 dan
Istakla je da se ona i Kemiš nikada nisu bavili poslovima van umetnosti jer smatraju da nisu za biznis. Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš stigli su večeras na slavlje kod Adaktarovih, a ovo je ujedno i prva proslava na kojoj su je pojavili nakon teškog perioda. Pevačica nam je rekla da se oporavlja od teške operacije koju je imala. Zorica se pojavila nasmejana kao i uvek i prisetila se najtežih dana. - Bogu hvala, sve je u redu. Ovo mi je prvi izlazak… »
"Dinar jedan mi nikada nije dao": Zorica Brunclik progovorila o Kemišu i finansijama, pa šokirala priznanjem
Mondo pre 1 dan
Oni nisu skidali osmeh sa lica, a pred našim kamerama prokomentarisali su aktuelnosti i poricali da su svoj zarađeni novac ulagali u privatne biznise. Ovako su izgledali na otvaranju: "Mi smo umetničke duše, pre 30 godina su nam preporučivali da otvorimo balaknice ili kafić... Međutim, ja sam tada rekla Miroljubu, ti i ja kakvi smo svi bi na crtu kupovali kod nas i propali bismo, a ako bismo kafić otvorili on bi bio najbolji gost i sve bi plaćao, pa onda bolje da… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 5 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana