Povezane vesti

Na udaru : Bilić objasnio šta se desilo prilikom izvođenja himne

Na udaru : Bilić objasnio šta se desilo prilikom izvođenja himne

Sport klub pre 8 sati
Hrvatska se sutra u 20.45 časova u Sevilji sastaje sa svetskim prvakom, Španijom. Selektor Slaven Bilić je imao zanimljiv uvod u svoju konferenciju za novinare. „Dobar dan. Želeo bih samo da se osvrnem na situaciju u Pragu kada nisam stavio ruku na srce. Razumem komentare koji prate ulogu selektora – stvari se često preuveličavaju – a takođe mi je žao što sam čuo neke zaključke izvedene iz tog trenutka, jer nemaju utemeljenje u istini. Verujem da sam stavio ruku… »
Bilić se pravdao Hrvatskoj zbog gesta tokom himne: "Zaboravio sam, neće se ponoviti"

Bilić se pravdao Hrvatskoj zbog gesta tokom himne: "Zaboravio sam, neće se ponoviti"

Mondo pre 11 sati
Pre nego što ga je iko pitao za to, Bilić je hteo da sam iznese svoju odbranu i izvinjenje. "Dobar dan. Samo bih hteo da se vratim na situaciju iz Praga, kad sam propustio da stavim ruku na srce. Razumem komentarisanje kao selektor i svi stalno povećavamo, isto tako mi je žao za izvlačenje, što sam čuo nekih zaključaka koje nemaju veze s istinom. Ja mislim da sam više od 100 puta stavio ruku na srce kao igrač i kao selektor. Ponosno? Nema tu nikakve promjene. Ja to… »
Selektor morao da se pravda Hrvatskoj: Bilić na udaru javnosti jer nije stavio ruku na srce tokom himne

Selektor morao da se pravda Hrvatskoj: Bilić na udaru javnosti jer nije stavio ruku na srce tokom himne

Kurir pre 8 sati
Bilić se izvinio što prilikom intoniranja himne protiv Češke nije držao ruku na srcu. "Razumem komentare mene kao selektora, ja sam stalno pod lupom, ali mi je žao zbog izvlačenja nekih zaključaka koji nemaju veze sa istinom. Mislim da sam više od 100 puta stavio ruku na srce kao igrač i kao selektor. Jednostavno sam zaboravio. Javno izvinjenje i neće se više ponoviti", rekao je Bilić. Selektor "Vatrenih" rekao je danas da njegovoj ekipi ne treba čudo, već vera i… »

Vesti dana »