Povezane vesti
Lebron: Hteo sam u Nikse, ali mediji mi to ne bi oprostili
Sport klub pre 14 sati
Džejms je postao slobodan agent posle rastanka sa Los Anđeles Lejkersima, da bi nakon dugo razmatranja pojačao Seventisikserse. Lebron je rekao da se njegova odluka svela na pet ekipa: Filadelfiju, Klivlend Kavalirse, Golden Stejt Voriorse, Majami Hit i Minesota Timbervulvse. Međutim, postojala je još jedna ekipa kojoj je Džejms planirao da se pridruži – pre nego što je ta franšiza u junu prekinula 53-godišnji post bez šampionske titule: Njujork Niksi. „Imao sam… »
Lebron Džejms šokirao javnost, otkrio da nije želeo u Filadelfiju, već u drugi klub: "Imao sam viziju..."
Telegraf pre 13 sati
Ipak, jedna od najvećih zvezda u istoriji košarke otkrila je da je malo falilo da završi u redovima aktuelnog šampiona, Njujork Niksa. Kako je sam Džejms priznao, njegova konačna odluka lomila se između pet franšiza: Filadelfije, Klivlenda, Golden Stejta, Majamija i Minesote. Ipak, Njujork je dugo bio njegova potajna želja, sve dok ekipa iz "Velike jabuke" u junu nije prekinula post dug više od pola veka i osvojila prsten preko San Antonija. - Imao sam viziju da… »
Lebron Džejms otkrio: Hteo sam da pređem u Njujork Nikse i tamo završim karijeru!
Večernje novosti pre 13 sati
Foto: Icon Sportswire / Newscom / Profimedia Jedan od najboljih košarkaša svih vremena, Lebron Džejms, otkrio je da je ovog leta hteo da pređe u Njujork nikse i tamo završi svoju bogatu karijeru. - Imao sam viziju da igram u Medison Skver Gardenu i da tamo završim karijeru. To je jedno od najboljih mesta na kojima sam ikada igrao. Mislim da je to, kada je košarka u pitanju, arena broj jedan na svetu. Ali nakon što su pobedili San Antonio, rekao sam sebi: ‘Hej, ne… »
Vesti dana »
Gradonačelnik Beograda optužen za fizički napad na opozicionu odbornicu
BBC News pre 5 minutajoš 65 povezanih
Meteorolog Todorović o tome koliko će trajati Miholjsko leto: "Najverovatnije do utorka natprosečno toplo"
Newsmax Balkans pre 20 minutajoš 33 povezane
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 8 povezanih
Od bolesti srca i krvnih sudova u Srbiji dnevno umre 128 ljudi
Serbian News Media pre 30 minutajoš 14 povezanih
Vučić o incidentu u kom je učestvovao Šapić: Kao javni funkcioner morao je da se skloni i izbegne sukob
Euronews pre 35 minutajoš 16 povezanih