Povezane vesti
U MOM SELU SAM ZVEZDA! Milanče Radosavljević progovorio o mlađim pevačima!
Svet & Skandal pre 22 sata
U 82. godini života, pevač je pokrenuo svoju prvu veliku koncertnu turneju pod nazivom „Od Valjeva do Loznice“, nakon što je zabeležio neverovatan uspeh i rasprodao četiri uzastopna koncerta na beogradskom stadionu Tašmajdan. Gostujući u jutarnjem programu na televiziji Pink kod voditeljke GORDANE UZELAC, legendarne pesme i emociju predstavili su sam pevač i čuveni virtuoz na harmonici ALEKSANDAR SOFRONIJEVIĆ SOFRA, koji je ujedno i jedan od najzaslužnijih za… »
"Nisam se umorio" Milanče Radosavljević u 82. godini radi koncertnu turneju, sad otkrio kako se oseća: Dobio sam snagu!
Kurir pre 1 dan
Milanče Radosavljević je postao fenomen! Pevač u 82. godini radi prvu koncertnu turneju, a nakon 4 prepuna Tašmajdana u Beogradu, Milanče je nastavio turneju pod nazivom "Od Valjeva do Loznice" Pevač je danas u jutranjem programu na televiziji Pink, voditeljka Gordana Uzelac, ugostila je pevača ali i virtuoza na harmonici, Aleksandra Sofronijevića. Sofra je i jednim delom zaslužan za čudo koje se desilo Milančetu, pa su zajedno govorili o turneji, ali i kako se… »
Vesti dana »
Vladimir Putin sa Dodikom i Minićem: Bratski odnosi Rusije i Republike Srpske
Beta pre 40 minutajoš 23 povezane
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 177 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Koliko će ove zime koštati grejanje na drva, gas, pelet i struju: Ovo je računica za stan od 60 kvadrata
Morava info pre 4 satijoš 12 povezanih
Lažni EPS računi kruže internetom, građani na meti prevaranata, jedan klik može skupo da košta
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane