Povezane vesti
"Kupam se napolju kad je toplo vreme" Pevačica živi na rubu egzistencije u kući koja nema kupatilo: "Struju uzimam od crkve"
Blic pre 6 sati
Ona ima 15 životinja, nema kupatilo, a struju uzima od crkve. Snežana je tada rekla da radi na nadnicu i da se od toga izdržava. - Nadničim kod jednog čoveka i tako sada zarađujem. On isplaćuje dnevnice po obavljenom poslu, radim sa paprikama i povrćem, a posla ima preko cele godine, i lezi i zimi. Inače sam se bavila pevanjem i kada sam uspela da se sklonim od partnera koji me je maltretirao, zaradila sam za ovo parče zemlje i četiri zida. Nemam mnogo, to je jedno… »
"Živim u kući bez struje i vode“: Peva kao slavuj, a zarađuje u plasteniku - Naša pevačica ima mučan život
Nova pre 7 sati
Snežana je tada otkrila da je pevanjem počela da se bavi tek nakon razvoda, kao i da je iza sebe imala težak brak. „Udala sam se za pogrešnog čoveka. Kada me je on oterao, ja sam tada otišla da pevam. Nije me taj moj muž voleo, voleo je neku sa crvenom kosom“, ispričala je Snežana u emisiji. Govoreći o svojoj karijeri, prisetila se kako je izgledao njen početak, ali i zbog čega je u jednom trenutku odlučila da odustane od muzike. „Početak je bio težak, ali sam… »
Vesti dana »
VIDEO Sava Manojlović pozvao građane da sutra dođu ispred Tužilaštva na Novom Beogradu: Tražićemo pokretanje krivičnog postupka protiv Šapića i njegov pritvor
Nova pre 2 satajoš 4 povezane
10.000 Severnokorejaca stiže u Rusiju? Ukrajina: Sprema se novi talas mobilizacije, Putin dodatno povećava vojsku
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Pobedili, pa zapeli! Švedska levica osvojila većinu, ali Anderson ne može da formira vladu, sada je Ulf na potezu! Mogući novi izbori?
Kurir pre 2 satajoš 1 povezana
Konferencija “Ključni trendovi 2026” na Zlatiboru: Povezivanje finansija i privrede
Radio sto plus pre 1 minutjoš 1 povezana
Tramp negirao da je Kini nudio da kupuje američko oružje, ali je rekao da je to možda dobra ideja
Danas pre 2 satajoš 2 povezane