Povezane vesti

Isplivala Bajdenova velika tajna iz 2024; "Bibi, šta to radiš? Misliš da sam Deda Mraz?"

Isplivala Bajdenova velika tajna iz 2024; "Bibi, šta to radiš? Misliš da sam Deda Mraz?"

B92 pre 17 sati
Mekgark, koji je u Bajdenovoj administraciji bio jedan od ključnih ljudi zaduženih za Bliski istok, naveo je da je situacija eskalirala nakon izraelskog napada u Damasku 1. aprila 2024. godine, u kojem je ubijen visoki iranski komandant Mohamed Reza Zahedi. Iran je potom počeo da priprema masovni napad na Izrael. Istovremeno, odnosi između Bajdena i izraelskog premijera Benjamina Netanjahua bili su sve lošiji zbog rata u Gazi i planirane operacije u Rafi. Bajden je… »
Bajden bio besan na netanjahua: "Bibi, čoveče, šta kog đavola radiš? Misliš da sam Deda Mraz? Nema Deda Mraza u Izraelu…

Bajden bio besan na netanjahua: "Bibi, čoveče, šta kog đavola radiš? Misliš da sam Deda Mraz? Nema Deda Mraza u Izraelu…

Kurir pre 16 sati
Mekgurk, koji je u Bajdenovoj administraciji bio jedan od ključnih ljudi za Bliski istok, navodi da je situacija eskalirala nakon izraelskog napada u Damasku 1. aprila 2024. godine, u kojem je ubijen visoki iranski komandant Mohamed Reza Zahedi. Iran je potom počeo da priprema masovni napad na Izrael. Istovremeno su odnosi između Bajdena i izraelskog premijera Benjamina Netanjahuabili sve lošiji zbog rata u Gazi i planirane operacije u Rafi. Bajden je u martu 2024.… »

Vesti dana »