Povezane vesti

Aleksandar Šapić za Insajder: “Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga”

Aleksandar Šapić za Insajder: “Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga”

Mašina pre 1 dan
“Kada sam ih pitao zašto su moju adresu delili po mrežama, dovodili ljude pred moju kuću i pretili mi, krenuli su da me napadaju. Došlo je do koškanja. Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga”, prenosi Insajder odgovor Aleksandra Šapića. Podsećamo, ranije večeras je odbornica Tanja Micić objavila da ju je gradonačelnik Beograda udario i raskrvario joj nos. Podrži nezavisno novinarstvo Svaka individualna donacija nam pomaže da… »
Studenti nakon napad na odbornicu KP: Nasilje nad ženama nije parola za kampanju

Studenti nakon napad na odbornicu KP: Nasilje nad ženama nije parola za kampanju

Mašina pre 1 dan
Danima slušamo optužbe da studenti „mrze žene“, da ih napadaju i da prema njima šire nasilje, navodi se u saopštenju studenata. „Sada se ozbiljne optužbe za fizički napad na jednu ženu odnose na gradonačelnika Beograda i jednog od najviših funkcionera SNS-a. Taj isti funkcioner već je pušten, poslat na toksikološki pregled. Izvinite što ne verujemo da će ga sam obaviti i da rezultati neće biti istiniti”, naveli su. Studenti podsećaju da je nasilje nad ženama jedna… »
Kreni-Promeni saopštio da je Šapić napao njihovu odborncu i da ga je odvela policija, a zatim i da je pušten (VIDEO)

Kreni-Promeni saopštio da je Šapić napao njihovu odborncu i da ga je odvela policija, a zatim i da je pušten (VIDEO)

Insajder pre 1 dan
Građani ispred PS Novi Beograd. Foto: Rajko Martinović U objavi na društvenoj mreži X pokret Kreni-Promeni je objavio video-snimak na kojem se vidi Tanja Mićić koja kaže: "Upravo sam u šetnji sa suprugom i sa psom srela gradonačelnika koji se zaleteo na mene tvrdeći da sam mu dovodila ljude ispred kuće i da sam ne znam šta radila". Rekla je da on krenuo da udara njenog muža, a da je ona stala između njih, tvrdeći da ju je gradonačelnik "razvalio po nosu" i da joj… »
"Neću da učestvujem u predstavi za medije": Šta je Šapić rekao posle tvrdnji pokreta Kreni-Promeni da je napao njihovu…

"Neću da učestvujem u predstavi za medije": Šta je Šapić rekao posle tvrdnji pokreta Kreni-Promeni da je napao njihovu…

Insajder pre 1 dan
Foto: srđan Ilić Aleksandar Šapić je rekao da su, kako kaže, “ i ovog puta pokušali da ga napadnu, prvo verbalno, a potom i fizički”. “Kada sam ih pitao zašto su moju adresu delili po mrežama, dovodili ljude pred moju kuću i pretili mi, krenuli su da me napadaju. Došlo je do koškanja. Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga”, rekao je Šapić. On kaže i da nikada nije prvi napadao, i dodaje da nikada u životu nije udario ženu.… »
Građani ispred policijske stanice Novi Beograd nakon što je Kreni-promeni objavio da je Šapić napao njihovu odbornicu…

Građani ispred policijske stanice Novi Beograd nakon što je Kreni-promeni objavio da je Šapić napao njihovu odbornicu…

Insajder pre 1 dan
Foto: Žikica Stevanović Savo Manojlović je za Insajder tvrdio da su oni obavešteni da je Šapić pretukao Tanju Mićić i da ju je lažno optužio da je ona ljude dovodila ispred njegove kuće kad su bili protesti. "Nikada nismo dolazili ispred bilo čije kuće gde se nalaze nečija žena i deca, naprotiv, to su radili oni. Došli smo ovde, gde je trebalo da se nalazi Aleksandar Šapić. Policija ga je momentalno i odmah pustila bez da je radio test na narkotike i alkotest”,… »
Kreni-promeni: Aleksandar Šapić napao našu odbornicu Tatjanu Micić

Kreni-promeni: Aleksandar Šapić napao našu odbornicu Tatjanu Micić

Blic pre 11 sati
Pokret Kreni-promeni je o incidentu obavestio javnost putem društvenih mreža. Pokret Kreni-Promeni saopštio je večeras da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na Novom Beogradu fizički napao njihovu odbornicu Tanju Micić i polomio joj nos. Odbornica pokreta Kreni-promeni Tatjana Micić izjavila je da je sa suprugom i psom bila u šetnji kada je srela gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića, koji je, prema njenim tvrdnjama, fizički nasrnuo na njenog supruga, a… »
Šapić napao odbornicu Kreni-promeni na ulici, ona za N1 kaže: Raskrvario mi je nos, osećam se grozno

Šapić napao odbornicu Kreni-promeni na ulici, ona za N1 kaže: Raskrvario mi je nos, osećam se grozno

N1 Info pre 1 dan
U razgovoru za portal N1, Mićićeva nam je kazala kako su oni komšije i da je bila u običnoj šetnji po kraju, kada ju je aktuelni gradonačelnik Beograda napao, te da misli da je bio "pod dejstvom narkotika". "Gradonačelnik se zaleteo na mene, tvrdeći da sam mu dovodila ljude ispred kuće i unosio mi se u lice. Kada sam uzela telefon i htela da ga snimim, on je počeo da me udara po ruci, a moj suprug je pokušao da me zaštiti. Ja sam stala između njih dvojice da ne… »
Odbornica pokreta Kreni-promeni tvrdi da ju je napao gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić

Odbornica pokreta Kreni-promeni tvrdi da ju je napao gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić

Newsmax Balkans pre 1 dan
Kako je navela u objavi na Instagramu, incident se dogodio nakon što je Šapić prošao pored njih, a potom se vratio i započeo verbalni sukob. "Krenuo je da me napada rečima da sam mu dovodila ljude ispred kuće i da sam radila određene stvari. Rekla sam mu: 'Šta pričaš, o čemu govoriš?', nakon čega je krenuo da nasrće na mene", navela je Mićić. Ona tvrdi da je zatim pokušala da telefonom snimi događaj, nakon čega je, kako navodi, Šapić pokušao da joj izbije telefon… »
„Šapić hitno da podnese ostavku, ne može da bude gradonačelnik“: Reakcije na izjavu odbornice Kreni-promeni

„Šapić hitno da podnese ostavku, ne može da bude gradonačelnik“: Reakcije na izjavu odbornice Kreni-promeni

Nedeljnik pre 1 dan
Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić u međuvremenu je negirao da je udario odbornicu Kreni-promeni Tanju Micić, dodavši da ju je „odgurnuo kako bi se odbranio od njenog supruga“, prenela je agencija Beta. „Došlo je do koškanja. Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga. Nikada nikoga nisam prvi napao, niti sam ikada u životu udario ženu. Nikada nikome nisam dolazio na kuću, niti ću to činiti“, napisao je Šapić a objavio portal… »
Policija odvela Aleksandra Šapića nakon što je udario odbornicu Kreni-Promeni Tanju Micić

Policija odvela Aleksandra Šapića nakon što je udario odbornicu Kreni-Promeni Tanju Micić

Mašina pre 1 dan
Ubrzo nakon prvog snimka na kome odbornica Tanja Micić svedoči o tome da joj je, prema njenim rečima, gradonačelnik glavnog grada raskrvario nos, Kreni Promeni je objavio snimak na kome se vidi da policija odvodi Aleksandra Šapića. Prema navodima ovog pokreta, on se trenutno nalazi u Policijskoj stanici Novi Beograd, a oni su pozvali građane da im se pridruže ispred stanice. 🚨🚨🚨 Odbornica Kreni-Promeni Tatjana Mićić stigla je u Urgentni centar nakon fizičkog napada… »
Nova.rs objavljuje snimak posle napada Šapića na odbornicu kojoj je razbio nos: Gradonačelnik pokušao da ode sa mesta…

Nova.rs objavljuje snimak posle napada Šapića na odbornicu kojoj je razbio nos: Gradonačelnik pokušao da ode sa mesta…

Nova pre 1 dan
Na snimku se vidi kako se Šapić udaljava, a zatim okreće ka muškarcu koji je ostao u društvu odbornice i rukama mu gestikulira. Sam snimak ne omogućava da se zvanično utvrdi šta mu u tom trenutku govori, ali se ovaj prizor u potpunosti poklapa sa svedočenjem Tanje Micić o ponašanju gradonačelnika nakon fizičkog sukoba. " On je pozivao sve vreme mog supruga u mrak da idu da se biju njih dvojica, a ja sam uspela da ga zadržim i da stojimo tu ispred pumpe i da čekamo… »
VIDEO: Aleksandar Šapić udario odbornicu Kreni-promeni, odvela ga policija

VIDEO: Aleksandar Šapić udario odbornicu Kreni-promeni, odvela ga policija

Radio 021 pre 1 dan
Pokret Kreni-promeni objavio je video Šapića, kog policija odvodi sa lica mesta nakon incidenta. Kako su u odvojenoj objavi objasnili Tanja Mićić i Savo Manojlović, ona je sa suprugom i psom šetala beogradskim naseljem Bežanijska kosa, kada je pored njih prošao Aleksandar Šapić. Kako tvrde iz pokreta Kreni-promeni", on se potom vratio i počeo verbalno da napada Tanju Mićić, govoreći kako mu je ona "dovodila ljude ispred kuće". Ona mu je na to odgovorila da "lupa" i… »
Odbornica Kreni-promeni: Šapić mi polomio nos kada sam pokušala da odbranim supruga od njegovog napada

Odbornica Kreni-promeni: Šapić mi polomio nos kada sam pokušala da odbranim supruga od njegovog napada

Nedeljnik pre 1 dan
Mićić je u međuvremenu otišla u Urgentni centar, objavljeno je na profilima tog pokreta, koji je pozvao građane na okupljanje ispred policijske stanice na Novom Beogradu. View this post on Instagram A post shared by Kreni- Promeni (@kreni.promeni) U ranijoj objavi, Mićić tvrdi da je sa suprugom i psom bila u šetnji kada je srela Šapića, koji je, prema njenim rečima, nasrnuo na njenog supruga, a nju udario u nos kad je pokušala da stane između njih. „Upravo sam u… »
Šapić napao odbornicu Kreni-promeni i polomio joj nos: Nova.rs pozvala gradonačelnika, kad je čuo pitanje odmah je prekinuo…

Šapić napao odbornicu Kreni-promeni i polomio joj nos: Nova.rs pozvala gradonačelnika, kad je čuo pitanje odmah je prekinuo…

Nova pre 1 dan
"Aleksandar Šapić je upravo na Novom Beogradu napao našu odbornicu Tanju Micić i polomio joj nos", objavio je pokret Kreni-Promeni na društvenim mrežama. Micić je u izjavi nakon incidenta opisala kako je, prema njenim tvrdnjama, došlo do sukoba. "Upravo sam u šetnji sa suprugom i sa psom srela gradonačelnika koji se zaleteo na mene tvrdeći da sam mu dovodila ljude ispred kuće i da sam ne znam šta radila", rekla je Micić. A post shared by Kreni- Promeni… »
Šapić posle optužbi da je napao odbornicu pokreta Kreni-promeni: "Odgurnuo sam je da bi se odbranio od njenog supruga"

Šapić posle optužbi da je napao odbornicu pokreta Kreni-promeni: "Odgurnuo sam je da bi se odbranio od njenog supruga"

Mondo pre 1 dan
I ovog puta su pokušali da me napadnu, prvo verbalno, a potom i fizički. Kada sam ih pitao zašto su moju adresu delili po mrežama, dovodili ljude pred moju kuću i pretili mi, krenuli su da me napadaju", rekao je on. Šapić je dodao je da u tom trenutku došlo do koškanja. "Došlo je do koškanja. Ženu nisam udario, već sam je odgurnuo kako bih se odbranio od njenog supruga. Nikada nikoga nisam prvi napao, niti sam ikada u životu udario ženu. Nikada nikome nisam dolazio… »
Kreni-promeni: Šapić pušten nakon napada na odbornicu Tanju Mićić

Kreni-promeni: Šapić pušten nakon napada na odbornicu Tanju Mićić

N1 Info pre 10 sati
Lider Kreni-promeni Savo Manojlović pitao je ispred stanice pripadnicu MUP-a da li je Šapić pušten, a ona mu je odgovorila da je gradonačelnik otišao, čuje se na objavljenom snimku. Iz pokreta su nakon toga tražili informaciju ko je dežurni tužilac. Aleksandar Šapić je pušten! Čekamo informaciju ko je dežuran tužilac. pic.twitter.com/NrOhdPKBEm Odbornica Mićić za N1 portal rekla je da su ona i Šapić komšije i da je bila u običnoj šetnji po kraju, kada ju je… »
Ženi krvav i iskrivljen nos, a Šapić tvrdi da ju je "samo odgurnuo": Oglasio se gradonačelnik Beograda posle incidenta

Ženi krvav i iskrivljen nos, a Šapić tvrdi da ju je "samo odgurnuo": Oglasio se gradonačelnik Beograda posle incidenta

Nova pre 10 sati
"Ne želim da učestvujem u predstavi za medije koju sada pokušavaju da naprave upravo oni koji su mi više puta dovodili ljude na kuću. I ovog puta su pokušali da me napadnu, prvo verbalno, a potom i fizički. Kada sam ih pitao zašto su moju adresu delili po mrežama, dovodili ljude pred moju kuću i pretili mi, krenuli su da me napadaju", rekao je on. Njegova izjava suprotna je tvrdnjama odbornice Kreni-promeni Tanje Micić, koja je za Nova.rs ispričala da je upravo… »
Oštre reakcije javnosti na napad na odbornicu Kreni-promeni: Zahteva se smena i krivična odgovornost

Oštre reakcije javnosti na napad na odbornicu Kreni-promeni: Zahteva se smena i krivična odgovornost

Mašina pre 10 sati
Odbornik Pokreta slobodnih građana u Skupštini grada Beograda Stefan Simić najoštrije je osudio fizički napad gradonačelnika Aleksandra Šapića na odbornicu Kreni-Promeni Tanju Micić, saopšteno je. „Zahtevamo da policija i tužilaštvo prema Šapiću postupaju kao prema svakom drugom građaninu osumnjičenom za nasilje, da se u skladu sa zakonom odredi zadržavanje ukoliko su za to ispunjeni uslovi i da se odmah izvrši testiranje na prisustvo alkohola i psihoaktivnih… »
"Odgurnuo sam je kako bih se odbranio od njenog supruga": Oglasio se Šapić nakon što ga je odbornica pokreta Kreni-promeni…

"Odgurnuo sam je kako bih se odbranio od njenog supruga": Oglasio se Šapić nakon što ga je odbornica pokreta Kreni-promeni…

Blic pre 10 sati
Aleksandar Šapić je negirao optužbe pokreta Kreni-Promeni da je fizički napao odbornicu Tanju Micić Šapić tvrdi da su članovi pokreta više puta dolazili pred njegovu kuću i pretili mu Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić oglasio se večeras povodom navoda pokreta Kreni-Promeni da je fizički napao njihovu odbornicu Tanju Micić. - Ne želim da učestvujem u predstavi za medije koju sada pokušavaju da naprave upravo oni koji su mi više puta dovodili ljude na kuću. I… »
Opozicione stranke osudile napad na odbornicu Kreni-promeni: Šapić da hitno podnese ostavku

Opozicione stranke osudile napad na odbornicu Kreni-promeni: Šapić da hitno podnese ostavku

N1 Info pre 10 sati
Opozicione stranke su zatražile smenu Šapića sa mesta gradonačelnika. Odbornik Ekološkog ustanka u Skupštini grada Beograda Aleksandar Stevanović osudio je napad na odbornicu Micić i naveo da "Šapić treba hitno da podnese ostavku". "Bahato i nepristojno ponašanje Šapića, nedostojno gradonačelnika Beograda, na koje konstantno ukazujemo, nije moglo a da ne rezultira i nasiljem, i to prema koleginici. Međutim, ovo nije pitanje jednog čoveka, već sistema nametnutog od… »
Kreni-promeni: Šapić fizički napao našu odbornicu na Novom Beogradu

Kreni-promeni: Šapić fizički napao našu odbornicu na Novom Beogradu

Euronews pre 10 sati
Mićić je u snimku koji je pokret objavio na društvenim mrežama rekla da je Šapić napao nju i njenog supruga dok su šetali psa. "Gradonačelnik se zaleteo na mene, tvrdeći da sam mu dovodila ljude ispred kuće i da sam ne znam šta radila. I on je krenuo da udara mog muža, ja sam stala između njih, udario me je po nosu i raskrvavio mi nos", rekla je Mićić.… »
Pokret "Kreni-promeni": "Aleksandar Šapić je fizički napao našu odbornicu"

Pokret "Kreni-promeni": "Aleksandar Šapić je fizički napao našu odbornicu"

Mondo pre 10 sati
Prema tvrdnjama Tatjane Micić, do incidenta je došlo dok je sa suprugom šetala psa. Kako navodi, gradonačelnik Šapić je prvo nasrnuo na njenog supruga, a zatim udario i nju kada je pokušala da ih razdvoji. U saopštenju pokreta objavljenom na društvenim mrežama ističe se da je njihovoj odbornici, kako tvrde, tom prilikom polomljen nos. Lider pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović izjavio je da je policija nakon incidenta odvela gradonačelnika Šapića. Zvaničnih… »
Policija odvodi Šapića posle napada na odbornicu Kreni-promeni (VIDEO)

Policija odvodi Šapića posle napada na odbornicu Kreni-promeni (VIDEO)

N1 Info pre 10 sati
Na snimku koji je objavljen vidi se kako Šapić ulazi u policijski auto, nakon kraće verbalne rasprave sa liderom pokreta Kreni-promeni Savom Manojlovićem. "Ženu da udariš", pitao je lider pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović Šapića na snimku, na šta mu je gradonačelnik odgovorio: "Ja da udarim? Ajde ne glumataj." 🚨🚨🚨 Policija odvodi Alekdandra Šapića tokom njegove rasprave sa Savom Manojlovićem. Šapić je priznao napad na našu odbornicu Tanju Mićić i njenog… »
Kreni-promeni pozvao građane ispred policijske stanice Novi Beograd nakon privođenja Šapića

Kreni-promeni pozvao građane ispred policijske stanice Novi Beograd nakon privođenja Šapića

Nova pre 10 sati
"Pozivamo ceo Beograd ispred Policijske stanice Novi Beograd, kod opštine, gde je priveden Aleksandar Šapić nakon napada na našu odbornicu Tanju Mićić", objavio je Kreni-promeni. Micić je za Nova.rs ispričala da je sa suprugom i psom šetala svojim komšilukom kad se Šapić, koji je prolazio u suprotnom smeru sa još jednim muškarcem, okrenuo i krenuo ka njima. Optužio ju je da mu je dovodila ljude ispred kuće, što je ona negirala. Kada je pokušala da izvadi telefon i… »
(VIDEO) Kreni–Promeni: Odbornica Tanja Mićić povređena u incidentu sa Aleksandrom Šapićem

(VIDEO) Kreni–Promeni: Odbornica Tanja Mićić povređena u incidentu sa Aleksandrom Šapićem

Pravo u centar pre 10 sati
Mićić tvrdi da se Šapić tada zaleteo prema njoj, optužujući je da je dovodila ljude ispred njegove kuće, a zatim počeo da udara njenog supruga. Kada je pokušala da stane između njih, kako navodi, Šapić ju je udario u predelu nosa, nakon čega je počela da krvari. Pokret Kreni–Promeni potom je saopštio da je njihovoj odbornici polomljen nos. Za sada javnosti nije dostupna medicinska dokumentacija kojom bi bio potvrđen stepen povreda. Na mesto incidenta došao je i… »
"Šapić me je udario u nos, upućivao je jezive pretnje, a mog muža je pozivao u mrak da se biju": Odbornica Kreni-promeni za…

"Šapić me je udario u nos, upućivao je jezive pretnje, a mog muža je pozivao u mrak da se biju": Odbornica Kreni-promeni za…

Nova pre 10 sati
Micić je za Nova.rs ispričala da je sve počelo tokom obične večernje šetnje u kraju u kojem žive i ona i Šapić. "Ja sam šetala uobičajeno, ovo je moj komšiluk i on živi u mom komšiluku. Ja sam sa suprugom i sa psom izašla u šetnju i on je prošao pored nas. Mi smo išli u svom pravcu, on je išao u kontra smeru", kaže Micić. A post shared by Kreni- Promeni (@kreni.promeni) Međutim, prema njenim rečima, Šapić se potom okrenuo, bio je sa još jednim muškarcem i krenuo je… »
Kreni-Promeni: Šapić fizički napao odbornicu Tanju Micić, polomio joj nos

Kreni-Promeni: Šapić fizički napao odbornicu Tanju Micić, polomio joj nos

Vreme pre 10 sati
Pokret Kreni-Promeni saopštio je da je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić na Novom Beogradu fizički napao odbornicu tog pokreta Tanju Micić i naneo joj povredu nosa. Micić je pojasnila da je sa suprugom i psom bila u šetnji kada je srela Šapića. Prema njenim tvrdnjama, gradonačelnik je prvo nasrnuo na njenog supruga, a ona je pokušala da ih razdvoji. A post shared by Kreni- Promeni (@kreni.promeni) „Upravo sam u šetnji sa suprugom i sa psom srela… »
SAZNAJEMO Šapića odvela policija posle napada na odbornicu Kreni-promeni kojoj je polomio nos

SAZNAJEMO Šapića odvela policija posle napada na odbornicu Kreni-promeni kojoj je polomio nos

Nova pre 10 sati
Iz Kreni-promeni potvrdili su za naš portal da je Šapića policija odvela nakon incidenta u kojem je, kako tvrde, povređena njihova odbornica. Micić je prethodno navela da je sa suprugom i psom bila u šetnji kada je srela gradonačelnika, koji ju je optužio da mu je dovodila ljude ispred kuće. "I on je krenuo da udara mog muža. Ja sam stala između njih i raspalio me je po nosu. Raskrvario mi nos", rekla je Micić. Pokret Kreni-promeni saopštio je da joj je polomljen… »
"Ženu da udariš?"Pogledajte kako policija odvodi Šapića posle napada na odbornicu Kreni-promeni

"Ženu da udariš?"Pogledajte kako policija odvodi Šapića posle napada na odbornicu Kreni-promeni

Nova pre 11 sati
Pokret Kreni-promeni prethodno je na društvenim mrežama objavio da je njihova odbornica Tanja Micić povređena u susretu sa gradonačelnikom Beograda. "Aleksandar Šapić je upravo na Novom Beogradu napao našu odbornicu Tanju Micić i polomio joj nos", saopštio je pokret. Micić je u izjavi nakon incidenta navela da je sa suprugom i psom bila u šetnji kada je srela Šapića, koji je, prema njenim rečima, počeo da je optužuje da mu je dovodila ljude ispred kuće. "Upravo sam… »

Vesti dana »