Povezane vesti
Voditeljku tukli i držali u podrumu! Hraniteljka je terala da jede s poda i šišala na silu... Preživela agoniju: Strašna…
Kurir pre 1 dan
Naime, Milica je imala tri godine kada je završila u Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević” u Beloj Crkvi zajedno sa sestrom Mirelom, nakon što je njihovom ocu Centar za socijalni rad oduzeo je ćerke jer nije mogao da im obezbedi osnovne uslove za život. Njih dve je majka napustila, te nikada nije imala stabilnu porodicu, ljubav i podršku, a to nažalost nije dobila ni u hraniteljskoj porodici. – Imala sam tri godine, a moja sestra Mirela pet, kad nas je Centar… »
"Tukla me je, zatvarala u podrum i terala da jedem sa poda" Potresna ispovest poznate Srpkinje o životu u hraniteljskoj…
Blic pre 1 dan
Ona je tada govorila o traumama i periodu kada je bila razdvojena od sestre Mirele. Milica je imala tri godine kada je završila u Domu za decu i omladinu “Vera Radivojević” u Beloj Crkvi zajedno sa sestrom Mirelom, nakon što je njihovom ocu Centar za socijalni rad oduzeo je ćerke jer nije mogao da im obezbedi osnovne uslove za život. Njih dve je majka napustila,a o hraniteljskoj porodici nije imala reči hvale. - Imala sam tri godine, a moja sestra Mirela pet, kad… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
"Zločinac sa krvavim rukama" Iran upozorio UAE na "opasne posledice" nakon posete Netanjahua toj zemlji
Blic pre 1 satjoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane