Povezane vesti
Karleuša u centru nove afere! Bosanski mediji tvrde da joj mladi maneken Ševo nije dečko, već ozloglašeni MMA borac! Otkrivamo…
Kurir pre 9 sati
Dok beogradski džet set bruji o njihovoj navodnoj vezi, pojedini bosanski mediji pokušavaju da Jelenu "uvuku" u novu aferu, pa plasiraju informacije da je na snimku iz automobila i da je njen dečko zapravo MMA borac Amil Tutić, a ne Ševo. Bosanski mediji iskoristili su Ševinu promenu frizure, pa su naveli da Karleuša "uživa u društvu Amila Tutića, mladog i talentovanog MMA borca iz Bosne". - Pop diva Jelena Karleuša objavila je snimak sa zagonetnim mladićem na… »
SKANDAL TRESE REGION: Bosanski mediji usijali mreže – Da li je novi dečko Jelene Karleuše MMA borac Amil Tutić ili zgodni…
Svet & Skandal pre 8 sati
Dok beogradski džet-set bruji o njihovoj navodnoj vezi, pojedini bosanski mediji pokušavaju da Jelenu uvuku u novu aferu. Onlajn prostorom lansirane su informacije da se na snimku iz automobila koji je zapalio mreže ne nalazi Ševo, već da je Karleušin novi izabranik zapravo mladi MMA borac Amil Tutić. Bosanski mediji iskoristili su Ševinu nedavnu promenu frizure kako bi plasirali tvrdnju da pop diva „uživa u društvu Amila Tutića, mladog i talentovanog MMA borca iz… »
Bosanski mediji tvrde da je Karleuša u vezi sa opasnim MMA borcem: Napravio skandal u Srbiji, ovo su detalji
Mondo pre 9 sati
Sve to pratile su i priče o raspadu prijateljstva sa nekadašnjim najboljim prijateljem Zoranom Birtaševićem koji se i oglasio na mrežama rekavši da su "sve priče tačne". Međutim, Karleuša je demantovala navode koji kruže mrežama, odbivši da o prekidu saradnje govori javno. Međutim, sada su se pojavili navodi da novi dečko pevačice uopšte nije mlađi Ševo, već da je reč o MMA borcu Amilu Tutiću. Ovo tvrde bosanski mediji koji su iskoristili su Ševinu promenu frizure,… »
"Znam ga od kad je bio klinac!" Pevačica o mlađem dečku kog spajaju sa Karleušom, otkrila da li joj se udvarao
Telegraf pre 14 sati
Goga je odgovorila na pitanje, ali je istakla da se oslanja samo na ono u šta je sigurna, a ne na nagađanja. - Znam ga, divan dečko! Znam ga od kad je bio klinac, nije mi se udvarao, to je od moje prijateljice sin, ali na tu temu nismo pričale - rekla je Goga i dodala: - Za sada znam da su prijatelji, a mediji pišu da su u vezi. Tako da ja to ne mogu da tvrdim, niti sam ih videla u nekom romantičnom kontekstu. On top izgleda, Jelena isto, meni je to negde okej,… »
Goga Sekulić zna Karleušinog manekena od njegovog detinjstva! Otkrila detalje o Aleksandru Ševi, pa progovorila o njihovom…
Kurir pre 9 sati
Brojne spekulacije o tome šta se zapravo dešava između njih dodatno je podgrejala Goga Sekulić, koja je sada otkrila da ovog dvadesetrtrogodišnjeg mladića veoma dobro poznaje. Kako je pevačica ispričala njega zna još od njegovog detinjstva, budući da je reč o sinu njene dugogodišnje prijateljice. Upravo zbog toga Goga je mogla da otkrije nešto više o mladiću koji se poslednjih dana našao u centru pažnje zbog bliskosti sa Karleušom. .- Dotičnog mladića poznajem… »
Karleuša na palubi, a 25 godina mlađi dečko bez majice: Isplivao novi snimak, evo kako su se letos provodili
Telegraf pre 16 sati
Nakon što je obnovila dobar odnos sa bivšim suprugom Duškom Tošićem, sa kojim je danas u korektnim odnosima, sve glasnije su počele da kruže priče da je pevačica pronašla novu ljubav. Počelo je da se šuška o mlađem muškarcu koji se već neko vreme ne odvaja od Jelene, a reč je o manekenu Aleksandru. Dodatno interesovanje javnosti izazvali su snimci nastali tokom njihovih izlazaka. Jelena i Aleksandar viđeni su zajedno u provodu u Nacionalnoj klasi, u društvu… »
JK i zgodni maneken uživaju sami na gliseru: Isplivali vreli kadrovi, Karleuša se sunča, a on bez majice
Mondo pre 16 sati
Nakon što je došlo do pomirenja s bivšim suprugom Duškom Tošićem, s kojim je sada u odličnim, prijateljskim odnosima, pojedini mediji i društvene mreže bruje o tome da pop zvezda uživa u ljubavi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom. Dodatnu sumnju su podgrejali snimci iz noćnog provoda iz jednog beogradskog lokala, gde su njih dvoje viđeni zajedno u društvu tekstopisca Jelene Radosavljević, ali i njihovo druženje s Bokijem 13 u Beogradu, kao i snimak iz… »
Isplivao nikad vreliji snimak Karleuše i manekena! JK i Ševo uhvaćeni nasamo na gliseru: Ona se sunča, on bez majice…
Kurir pre 16 sati
Nakon što je došlo do pomirenja s bivšim suprugom Duškom Tošićem, s kojim je sada u odličnim, prijateljskim odnosima, pojedini mediji i društvene mreže bruje o tome da pop zvezda uživa u ljubavi sa 25 godina mlađim manekenom Aleksandrom Ševom. Dodatnu sumnju su podgrejali snimci iz noćnog provoda iz jednog beogradskog lokala, gde su njih dvoje viđeni zajedno u društvu tekstopisca Jelene Radosavljević, ali i njihovo druženje s Bokijem 13 u Beogradu, kao i snimak iz… »
Vesti dana »
Ovako je Partizan pobedio Pariz: Pogledajte najbolje akcije sa utakmice iz "grada svetlosti"
Kurir pre 26 minutajoš 49 povezanih
Lažni EPS računi kruže internetom, građani na meti prevaranata, jedan klik može skupo da košta
Dnevnik pre 7 satijoš 23 povezane
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Danas pre 9 satijoš 8 povezanih
Agencija: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Radio 021 pre 2 satajoš 15 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 2 satajoš 186 povezanih