Povezane vesti

"Potrošio sam sve pare sa računa" Aleksandar Sofronijević uložio u biznis i ostao bez dinara: "Krenuo sam trbuhom za kruhom"…

"Potrošio sam sve pare sa računa" Aleksandar Sofronijević uložio u biznis i ostao bez dinara: "Krenuo sam trbuhom za kruhom"…

Blic pre 13 sati
Tokom pandemije uložio je svu ušteđevinu u muzički studio, verujući u povratak muzike i nastupa. Aleksandar Aca Sofronijević uspeo je sa svojim orkestrom da ostvari neverovatan uspeh. On je jednom prilikom u intervjuu za "Blic" priznao da je dosta rizikovao u karijeri, ali da se nikada nije plašio neuspeha. Aleksandar Sofronijević nam je tada rekao da je tokom pandemije svu ušteđevinu uložio u studio iako su mu mnogi govorili da to nije pametna ideja. - Oprema je… »
"Potrošio sam sve pare sa računa..." Harmonikaš uložio sve u studio i ostao praznih džepova: Krenuo sam trbuhom za kruhom

"Potrošio sam sve pare sa računa..." Harmonikaš uložio sve u studio i ostao praznih džepova: Krenuo sam trbuhom za kruhom

Kurir pre 12 sati
On je jednom prilikom priznao da je dosta rizikovao u karijeri, ali da se nikada nije plašio neuspeha. Aleksandar Sofronijević nam je tada rekao da je tokom pandemije svu ušteđevinu uložio u studio iako su mu mnogi govorili da to nije pametna ideja. - Oprema je iz različitih delova sveta i zahvalan sam ljudima koji su mi to sve omogućili, jer je sve bilo papreno skupo. U periodu korone potrošio sam sve što sam imao na računima. Verovao sam da će sve da prođe, da… »

Vesti dana »