Povezane vesti

Nikola Grbić: "Vanju sam izribao kad me zvao iz bolnice, pa to su naši geni"

Nikola Grbić: "Vanju sam izribao kad me zvao iz bolnice, pa to su naši geni"

Mondo pre 3 sata
Primljen je u bolnicu zbog srčanih problema i hitno mi je ugrađen stent, posle čega se oglasio i u svom stilu šaljivo poručio da je sve u redu. Ipak, takve stvari su i te kako poremetile njegovog mlađeg brata Nikolu. Vesti su ga zatekle dok je sa Bugarskom putovao na drugi deo turnira u Italiju, a čim je čuo vesti morao je i da "riba brata" zbog toga što je morao ranije da reaguje. "Čuli smo se bukvalno kad sam sleteo iz Bugarske. Zapravo na aerodromu stiže poruka… »
"Na aerodromu stiže poruka, bio je u bolnici..." Nikola Grbić otkrio šta je prvo uradio kada je čuo da je Vanja hospitalizovan!…

"Na aerodromu stiže poruka, bio je u bolnici..." Nikola Grbić otkrio šta je prvo uradio kada je čuo da je Vanja hospitalizovan!…

Kurir pre 39 minuta
U danima nakon utakmice, između ostalog, pričao je i o situaciji koja je snašla njegovog rođenog brata Vladimira Grbića koji je primljen u bolnicu usled srčanih problema. "Čuli smo se bukvalno kad sam sleteo iz Bugarske. Zapravo na aerodromu stiže poruka od Vanje gde mi objašnjava šta se desilo. Bio je u bolnici, nazvao sam ga, uplašio sam se ali i iznervirao se. Zato što prosto mi to imamo nasledno, nisu geni. Onda sam ga izribao "da li si normalan" i negde taj… »
Nikola Grbić "izribao" Vanju: "Uplašio sam se i iznervirao"

Nikola Grbić "izribao" Vanju: "Uplašio sam se i iznervirao"

B92 pre 1 sat
Vanja je na institut na Dedinju primljen kako bi mu ugradili stent i, srećom, sve je prošlo dobro. "Čuli smo se bukvalno kad sam sleteo iz Bugarske. Zapravo na aerodromu stiže poruka od Vanje gde mi objašnjava šta se desilo. Bio je u bolnici, nazvao sam ga, uplašio sam se ali i iznervirao se. Zato što prosto mi to imamo nasledno, nisu geni.. Onda sam ga izribao 'da li si normalan' i negde taj početak razgovora malo je bio napet, ali posle je sve bilo u redu. Sve je… »
"Vanju sam izribao kada me pozvao iz bolnice": Nikola Grbić otkrio kako je izgledao prvi razgovor sa bratom nakon zdravstvene…

"Vanju sam izribao kada me pozvao iz bolnice": Nikola Grbić otkrio kako je izgledao prvi razgovor sa bratom nakon zdravstvene…

Nova pre 2 sata
Dok je Nikola Grbić sa reprezentacijom Poljske vodio borbu za još jednu medalju na Evropskom prvenstvu, njegov stariji brat Vladimir prolazio je kroz ozbiljnu zdravstvenu situaciju. Proslavljeni srpski odbojkaš završio je u bolnici zbog problema sa srcem, nakon čega mu je ugrađen stent. Vladimir se ubrzo oglasio i u svom prepoznatljivom stilu poručio da je sve u redu, ali vest nije bila nimalo prijatna za njegovog mlađeg brata. Nikola je za sve saznao po dolasku iz… »

Vesti dana »