Povezane vesti
Umro Denis Haskins, zvezda čuvene serije
Telegraf pre 17 sati
Njegov agent, Džej Šahter, tom prilikom je izjavio: „To je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a oni među nama koji su imali priliku da upoznaju Denisa, voleli su ga još više. Bio je sjajna osoba i voleo je, mislim stvarno OBOŽAVAO svoje fanove. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve.” Uzrok smrti Haskinsa za sada nije saopšten. Haskins je igrao direktora Ričarda Beldinga u čak tri različite serije. Najpre se pojavio 1989. godine u seriji… »
Preminuo omiljeni lik iz serije "Zvono kao spas": "Tragičan gubitak, svi su voleli gospodina Beldinga"
Blic pre 13 sati
Tokom karijere ostvario je i brojne uloge u poznatim serijama kao što su 'Kako sam upoznao vašu majku', 'Zapadno krilo' i mnoge druge. Denis Haskins, najpoznatiji po ulozi gospodina Beldinga u seriji "Zvono kao spas" (Saved by the Bell) preminuo je u 75. godini. Njegov agent Džej Šahter potvrdio je vest o smrti glumca za Dedlajn, rekavši u saopštenju: - Tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a oni od nas koji su upoznali Denisa, voleli su ga još više.… »
Umro glumac iz popularne serije: Uzrok smrti još nije objavljen
Nova pre 15 sati
„Ovo je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo poznavali Denisa voleli smo ga još više. Bio je sjajna osoba i zaista je obožavao svoje obožavaoce. Uvek je imao vremena za njih. Bio mi je klijent i blizak prijatelj više od 20 godina i užasno će mi nedostajati. Srce mi je slomljeno“, izjavio je Šahter. Haskins je igrao popularnog direktora tokom čitavog emitovanja serije, od 1989. do 1992. godine, a pojavio se u gotovo 90 epizoda. Ulogu je… »
Preminuo Denis Haskins, čuveni direktor Belding iz serije „Zvono kao spas“
Danas pre 15 sati
Haskinsov dugogodišnji agent Džej Šakter potvrdio je ovu vest u ponedeljak za Varajeti. Uzrok smrti i dodatne pojedinosti zasad nisu objavljeni. „Ovo je tragičan gubitak“, naveo je Šakter u saopštenju. „Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo imali priliku da upoznamo Denisa voleli smo njega još više. Bio je divan čovek i voleo je svoje obožavaoce — zaista ih je OBOŽAVAO. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve. Bio je moj klijent i dragi prijatelj… »
Preminuo čuveni glumac iz serije "Saved by the bell": Generacije će ga pamtiti po ovoj ulozi
Mondo pre 17 sati
Glumio je direktora Ričarda Beldinga od 1989. do 2000. godine. "Ovo je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo imali priliku da upoznamo Denisa voleli smo ga još više. Bio je divna osoba i mnogo je voleo, zaista je obožavao svoje fanove. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve", rekao je njegov agent Džej Šahter. Uzrok smrti Denisa Haskinsa nije saopšten. Haskins je glumio direktora Ričarda Beldinga u tri različite serije. Prvi put… »
Preminuo Denis Haskins, glumac iz serije "Saved by the Bell"
N1 Info pre 17 sati
Najpoznatiji je bio po ulozi direktora Ričarda Beldinga u hit sitkomu „Saved by the Bell“ iz 90-ih, a Haskinsovu smrt potvrdio je njegov agent za ABC News, prenosi Unilad. „Ovo je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo imali priliku da upoznamo Denisa - voleli smo ga još više. Bio je divna osoba i voleo je, zaista OBOŽAVAO, svoje obožavaoce. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve“, rekao je njegov agent Džej Šahter. Haskins je… »
Umro glumac iz jedne od napoznatijih humorističkih serija: Njegova čuvena replika je ušla u anale
Kurir pre 17 sati
Glumio je direktora Ričarda Beldinga od 1989. do 2000. godine. "Ovo je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo imali priliku da upoznamo Denisa voleli smo ga još više. Bio je divna osoba i mnogo je voleo, zaista je obožavao svoje fanove. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve", rekao je njegov agent Džej Šahter. Uzrok smrti Denisa Haskinsa nije saopšten. Haskins je glumio direktora Ričarda Beldinga u tri različite serije. Prvi put… »
Umro Denis Haskins, zvezda čuvene serije
B92 pre 17 sati
Glumio je direktora Ričarda Beldinga od 1989. do 2000. godine. Denis Haskins, najpoznatiji po ulozi u hit humorističkoj seriji "Saved by the Bell", preminuo je u 75. godini, potvrdio je njegov agent za ABC njuz. "Ovo je tragičan gubitak. Svi su voleli gospodina Beldinga, a mi koji smo imali priliku da upoznamo Denisa voleli smo ga još više. Bio je divna osoba i mnogo je voleo, zaista je obožavao svoje fanove. Uvek je imao vremena za njih, bez obzira na sve", rekao… »
Vesti dana »
"Premijer cionističkog režima koji ubija decu i podstiče rat": Iran upozorio UAE na "opasne posledice" zbog posete Netanjahua
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane
Vasa Micić: "Našutirao sam se, šta da radim? Kliknuće Zvezda u jednom trenutku"
Mondo pre 1 satjoš 3 povezane