Povezane vesti
Autoprevoznik Zoran iz Kragujevca ponovo kažnjen zbog podrške studentima: Policija mu napisala kaznu od 200.000 dinara, pa…
Glas Šumadije pre 1 dan
Njega je nekoliko sati pred studentski skup u ovom gradu, zaustavila saobraćajna policija i napisala mu kaznu, ali to nije sve. Kaže da su mu prekinute kočnice na prikolici, zbog čega se pita dokle će ga ovako tretirati. Redakcija portala Nova.rs pisala je pre dve nedelje o Zoranu Medoviću iz Kragujevca, mladom preduzetniku koji pomaže i podržava studente, uprkos tome što je često na meti tamošnje policije i lokalnih vlastodržaca. Njemu je, kako nam je ispričao,… »
Autoprevoznik Zoran Medović iz Kragujevca tvrdi da je kažnjen zbog podrške studentima
Glas Šumadije pre 1 dan
Kaže i da su mu prekinute kočnice na prikolici, piše Nova.rs Medović je za Novu ispričao kako ga je policija namerno zaustavila nekoliko sati pred veliki studentski skup u ovom gradu, te da su mu na kraju „zamerili“ jer je na kamion zalepio Novaka Đokovića koji rukama „pumpa“ odnosno pokazuje zaštitno obeležje studenata u aktivnosti. Ovo što se meni svakodnevno događa, nema ni na filmu. Verujte. Saobraćajna policija me je namerno zaustavila jer sam krenuo da… »
Vesti dana »
Vreme danas: Sveže jutro, a tokom dana sunčano i do 26 stepeni
Glas Zaječara pre 4 satijoš 25 povezanih
Drama na letu za Izrael: Pilot navodno izboden, avion sleteo u Saudijsku Arabiju
Južne vesti pre 10 minutajoš 33 povezane
UKRAJINSKA KRIZA Zelenski: Pet osoba poginulo u ruskim napadima; Merc: Rusija će platiti cenu ako nastavi rat
RTV pre 1 satjoš 20 povezanih
Danas ističe nekoliko ključnih rokova: NIS čeka OFAC, MOL i gas
Bloomberg Adria pre 40 minutajoš 15 povezanih