Povezane vesti
Pevačica se razvodila 12 puta, a razlog je uvek bio isti: "Kad krene zvocanje, strpam stvari u kesu za đubre i kažem ćao"
Blic pre 17 sati
Maja nije tolerisala ponašanja partnera koja joj nisu odgovarala – svaki brak je prekidala brzo kad se pojave problemi. Poznata pevačica Maja Odžaklijevska oprostila se od dugogodišnje estradne karijere i gradskog života kako bi mir pronašla u prirodi, okružena porodicom i životinjama. Iako živi daleko od svetla reflektora, njen burni ljubavni život i dalje privlači pažnju javnosti, s obzirom na to da je čak 12 puta stupala u brak, a svaki od njih okončan je iz… »
12 brakova, a svaki se završio na isti način! Naša pevačica muževima pakovala stvari u kese za đubre: "Ćao, doviđenja!"
Kurir pre 17 sati
Ipak, detalji iz njenog privatnog života i danas intrigiraju javnost, a posebno činjenica da je, prema sopstvenim rečima, iza sebe imala čak 12 „takozvanih brakova“. Maja nikada nije krila da u emotivnim odnosima nije bila spremna na kompromise po svaku cenu. Čim bi partner počeo da joj zvoca ili bi njegovo ponašanje prešlo granicu onoga što je želela da trpi, pevačica bi, kako je svojevremeno ispričala, vezu završavala bez mnogo premišljanja. „Imala sam dvanaest… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 2 satajoš 1 povezana
"Premijer cionističkog režima koji ubija decu i podstiče rat": Iran upozorio UAE na "opasne posledice" zbog posete Netanjahua
Kurir pre 1 satjoš 2 povezane
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane