Povezane vesti
Lebron: "Vi znate ko sam, zar ne?" VIDEO
B92 pre 2 sata
Najveća zvezda NBA lige jasno je poručila da u Filadelfiju nije stigla zbog još jedne sezone bez borbe za titulu. Na početku obraćanja medijima, Džejms je u svom stilu bacio identifikacionu karticu na pod i upitao: "Vi znate ko sam, zar ne?" Najpoznatiji košarkaš sveta i najbolji strelac u istoriji NBA lige počinje 24. sezonu u karijeri, ovog puta u dresu Siksersa. U ekipi će igrati sa Džoelom Embidom, Tajrizom Meksijem, Vi-Džej Edžkombom i Džejlenom Braunom, koji… »
Džejms sklonio karticu sa imenom, a onda pojasnio šta mu je plan: Na jedno pitanje odbio da da odgovor
Nova pre 2 sata
Džejms je predstavljanje počeo u svom stilu. Bacio je identifikacionu karticu na pod, pogledao okupljene novinare i upitao: „Vi znate ko sam, zar ne?“ “You guys know who I am, right?” — LeBron James removing his name tag at Media Day. 🤣🤣🤣 (via @NBA) pic.twitter.com/zIITWXUSEx Najbolji strelac u istoriji NBA lige novu sezonu dočekuje u dresu Filadelfija Seventisiksersa, gde će deliti svlačionicu sa Džoelom Embidom, Tajrizom Meksijem, Edžkombom i Džejlenom Braunom,… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 114 povezane
Upravo je počelo, a evo koliko će trajati Meteorolog Todorović otkrio do kada će trajati Miholjsko leto i šta je njegov glavni karakter, a nije visoka temperatura
Blic pre 2 satajoš 35 povezanih
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 8 povezanih
Svetski dan srca: Skoro polovina smrtnih ishoda u Srbiji povezana je sa bolestima krvotoka
N1 Info pre 2 satajoš 14 povezanih
CNN, MS NOW i Politiko traže da sud spreči Trampa da im ponovo zabrani pristup Beloj kući
Insajder pre 2 satajoš 9 povezanih