Povezane vesti
Dončić spreman za ulogu lidera u Lejkersima: Bio sam u ovoj poziciji mnogo puta
RTS pre 3 sata
Luka Dončić ulazi u svoju devetu sezonu u NBA ligi, a treću u dresu tima iz Los Anđelesa. Ekipa je pretrpela velike promene, pre svega odlaskom Lebrona Džejmsa. Slovenački košarkaš se sada nalazi u ulozi neprikosnovenog lidera tima, a njegov cilj je prekid dugogodišnjeg niza bez trofeja. Poslednji klupski trofej osvojio je 2018. godine sa Real Madridom. Sa reprezentacijom Slovenije trijumfovao je na Evropskom prvenstvu godinu dana ranije. U najjačoj ligi sveta… »
Dončić: "Ako vam to nije cilj, ne znam šta radite ovde"
B92 pre 2 sata
Slovenac u novu sezonu ulazi sa velikim očekivanjima. "Šampionat, jer ako to nije vaš cilj, ne znam šta radite ovde. Voleo bih da svi, uključujući i mene, daju sve od sebe svakog dana", kaže Dončić. Dončić je, nakon odlaska Lebrona Džejmsa, prva zvezda ovog tima. "Očigledno da je to novi izazov. Bio sam u ovoj poziciji tokom karijere mnogo puta, tako da nije novost. Osećam se odlično. Uzbuđen sam. I kao što sam rekao, spreman sam da počne", dodao je. Ovog leta nije… »
Vesti dana »
Šapić: Nisam udario odbornicu Mićić, izvinjavam se SNS i Vučiću što se nisam udaljio i izbegao provokaciju
N1 Info pre 1 minutjoš 115 povezanih
Vremenska prognoza za 29. septembar: vedro na severu, oblačnije na jugu
Pravo u centar pre 1 satjoš 35 povezanih
Zelenski upozorava na novu rusku mobilizaciju i raspoređivanje 10.000 sjevernokorejskih vojnika
Slobodna Evropa pre 3 satajoš 8 povezanih
Danas je Svetski dan srca - "Bolest srca može biti neprimetna: Uhvati ritam srca! Ne propusti ni jedan otkucaj!"
Plus online pre 2 satajoš 14 povezanih
„Neverovatna lekcija iz solidarnosti“: Kako se mediji u SAD drže zajedno
Cenzolovka pre 1 satjoš 9 povezanih