Povezane vesti

Nekadašnji golegeter poručuje: Kao zvezdašu nije mi žao zbog ovoga što se događa Partizanu

Nekadašnji golegeter poručuje: Kao zvezdašu nije mi žao zbog ovoga što se događa Partizanu

Danas pre 1 dan
Poručio je da neki zaboravljaju period Partizanove dominacije s početka prethodne decenije i da mu kao zvezdašu nije žao situacije u kojoj se klub iz Humske trenutno nalazi. – Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u Partizanu, koje su transfere pravili, kakve su plate tad bile u Zvezdi. Pogledajte… »
"Nije mi žao Partizana, otimali su na sve strane": Čuveni napadač Zvezde uzdrmao Srbiju, setio se stvari o kojima se ćutalo

"Nije mi žao Partizana, otimali su na sve strane": Čuveni napadač Zvezde uzdrmao Srbiju, setio se stvari o kojima se ćutalo

Nova pre 19 sati
Mrđa je gostujući u podkastu "2x45" Mozzart sporta govorio o trenutnoj situaciji u Partizanu, ali i napravio poređenje sa onim što je zatekao kada se 2013. godine vratio u Crvenu zvezdu. "Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u Partizanu, koje su transfere pravili, kakve su plate tad bile u… »
„Nije mi žao Partizana, otimali su na sve strane“

„Nije mi žao Partizana, otimali su na sve strane“

Sport klub pre 20 sati
Tema je bilo aktuelno stanje u srpskom klupskom fudbalu i dugogodišnja agonija Partizana. „Kao zvezdašu, nije mi žao nimalo, jer sam prošao kroz neke stvari. U mnogo boljem su položaju nego što je tada bila Zvezda. Samo da pogledamo transfere i ugovore u poslednjih 10 godina. Koliki su ugovori bili u Partizanu, koje su transfere pravili, kakve su plate tad bile u Zvezdi. Pogledajte tad odakle su dolazili, to je bilo treća klasa igrača“, rekao je Mrđa za podkast… »

Vesti dana »