Povezane vesti
Godinama nerazdvojni, a sada se šuška da je puklo! Ovako je Karleuša o Zoranu govorila: "Muž, brat, psihijatar i telohranitelj"…
Kurir pre 19 sati
Njih dvoje godinama su bili gotovo nerazdvojni, kako privatno tako i poslovno, zbog čega su priče o navodnom zahlađenju njihovog odnosa privukle veliku pažnju. Dok se o njihovom odnosu trenutno nagađa, Karleuša je ranije otvoreno govorila o tome koliko joj Zoran znači i koliko je važnu ulogu imao u njenom životu i karijeri. Pevačica tada nije štedela reči zahvalnosti, ističući da joj Birtašević nije bio samo saradnik, već mnogo više od toga. – Moram da se zahvalim… »
Ko je Zoran Birtašević, čovek koji je godinama bio Karleušina desna ruka? Menadžer, producent, prijatelj, a završio težak…
Kurir pre 20 sati
Jelena isprva nije htela da komentariše čaršijske navode i priče, ali se na kraju ipak oglasila i rešila da progovori o svemu i stavi tačku na sva nagađanja. - Mnogo bolesnih gluposti je napisano o meni, mom poslovnom i privatnom životu na X-u. U poslednjih nekoliko dana pogotovo. Moje fanove treba da interesuje samo moja karijera i ono što im kao umetnik pružam a čini mi se da je to baš dosta. Sve drugo, što se tiče mojih poslovnih odluka, sa kim sarađujem, sa kim… »
Ko je Zoran Birtašević kog je otpustila Karleuša? Završio težak fakutet, a evo šta je sve radio za pevačicu
Mondo pre 19 sati
Koliko su stvari loše bilo je jasno kada se pevačica nije pojavila ni na sahrani Zoranovog oca. Na mrežama su potom počele da kruže teorije i optužbe, nakon čega se Birtašević oglasio na mrežama i potvrdio da je sve istina, iako je potom obrisao status. "Nažalost, skoro sve gadosti napisane su tačne i gore od toga. Trudim se da na miru i dostojanstveno odbolujem veliki gubitak oca, što mi je jedino sada važno, ali ujedno izgleda i nemoguće", napisao je na Iksu… »
Vesti dana »
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 5 satijoš 1 povezana
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane