Povezane vesti
Luna Đogani otkrila da li joj je Pink isplatio honorar iz rijalitija: Reč je o stotinama hiljada evra, "kad kršiš pravila…
Blic pre 9 sati
Nakon rijalitija, Luna i njen suprug Marko Miljković su, zahvaljujući YouTube kanalima, ostvarili prihod veći od 400.000 evra u 2025. godini. Luna Đogani otkrila je da li joj je "Pink" u potpunosti isplatio honorar za učešće u rijalitiju "Zadruga", u kom je provela tri sezone. Gostujući u podkastu kod Boki 13, Luna Đogani se osvrnula na finansijske detalje svog boravka u rijalitiju i otkrila da li je dobila sav novac koji je ugovorila. — Da! Imala sam kazne, kad… »
"Da li ti je Pink isplatio celi honorar?": Luna Đogani dobila pitanje koje nije očekivala, konačno otkrila istinu
Mondo pre 1 sat
Poznato je da u Pinkovim ugovorima sa učesnicima stoji da se za kršenja pravila rijalitija oduzima deo honorara, pa smo nekoliko puta do sada čitali da su pojedinci izlazili s "nulom" na računu, dok su diskvalifikovani učesnici dobili tužbu na 50.000 evra. Luna Đogani je sada otkrila da su joj honorari za tri sezone Zadruge isplaćeni, ali da je imala kazne i oduzimanja dela honorara, baš kao i ostali učesnici. "Da! Imala sam kazne, kad kršiš pravila oduzima ti se… »
Od 3 zadruge uzela 310.000 € i auto, a onda upala u dugove! Kršila pravila, ostala bez hiljade evra, a onda sa Markom…
Kurir pre 6 sati
Gostujući u podkastu kod Boki 13, Luna Đogani se osvrnula na finansijske detalje svog boravka u rijalitiju i otkrila da li je dobila sav novac koji je ugovorila. — Da! Imala sam kazne, kad kršiš pravila oduzima ti se honorar, ali ovo sve što sam dogovorila i ispoštovala, sve sam dobila — rekla je Luna. Luna je u prvu sezonu "Zadruge" ušla 2017. godine i osvojila drugo mesto. Iz rijalitija je izašla bogatija za 40.000 evra i automobil vredan 19.000 evra, koji je… »
Luna Đogani otkrila da li joj je isplaćen ceo honorar od Zadruge: Posle mnogo godina priznala...
Telegraf pre 7 sati
Luna je nedavno, gostujući u podkastu kod Boki 13, priznala da je tokom učešća imala mnogo kazni što je "osakatilo" njen honorar. - Da! Imala sam kazne, kad kršiš pravila oduzima ti se honorar, ali ovo sve što sam dogovorila i ispoštovala, sve sam dobila - priznala je Luna Đogani. Podsetimo, supružnici Luna Đogani i Marko Miljković su u 2025. godini ostvarili ogromnu zaradu zahvaljujući Jutjubu, a cifre koje se pominju premašuju 400.000 evra. Popularni bračni par… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 177 povezanih
Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Serbian News Media pre 4 satijoš 8 povezanih
Agencija za energetiku: Najjeftinije grejanje stana na drva i prirodni gas, najskuplje električnom energijom
Insajder pre 4 satijoš 12 povezanih
Lažni EPS računi kruže internetom, građani na meti prevaranata, jedan klik može skupo da košta
Dnevnik pre 3 satajoš 22 povezane