Povezane vesti

Matić: Vučić najodgovorniji za nasilje, optuženi iz Ćacilenda pred sudom rekao da je taj prostor zabranjen za "ološ sa N1"…

Matić: Vučić najodgovorniji za nasilje, optuženi iz Ćacilenda pred sudom rekao da je taj prostor zabranjen za "ološ sa N1"…

N1 Info pre 15 sati
Ćacilendu zabeleženo čak 35 napada na novinare, kao i da je za nasilje u državi najodgovorniji doskorašnji predsednik Aleksandar Vučić. Matić je u Novom danu TV N1 podsetio da je juče počelo suđenje za napad na novinarku Insajdera Natašu Mijušković, a da je optuženi Jelenko Pijevac i tom prilikom bio dosta agresivan. "Krenuo je ponovo na kamermana Insajder televizije, sa pitanjem: 'Zašto me snimaš? Da li imaš dozvolu da me snimaš?' Vrlo agresivno, kao što to čine i… »
Matić: Vučić najodgovorniji za nasilje, optuženi iz Ćacilenda pred sudom rekao da je taj prostor zabranjen za „ološ sa N1“…

Matić: Vučić najodgovorniji za nasilje, optuženi iz Ćacilenda pred sudom rekao da je taj prostor zabranjen za „ološ sa N1“…

Šabačke novosti pre 8 sati
Ćacilendu zabeleženo čak 35 napada na novinare, kao i da je za nasilje u državi najodgovorniji doskorašnji predsednik Aleksandar Vučić. Matić je u Novom danu TV N1 podsetio da je juče počelo suđenje za napad na novinarku Insajdera Natašu Mijušković, a da je optuženi Jelenko Pijevac i tom prilikom bio dosta agresivan. „Krenuo je ponovo na kamermana Insajder televizije, sa pitanjem: ‘Zašto me snimaš? Da li imaš dozvolu da me snimaš?’ Vrlo agresivno, kao što to čine i… »

Cenzolovka pre 12 sati
Matić je u Novom danu TV N1 podsetio da je juče počelo suđenje za napad na novinarku Insajdera Natašu Mijušković, a da je optuženi Jelenko Pijevac i tom prilikom bio dosta agresivan. „Krenuo je ponovo na kamermana Insajder televizije, sa pitanjem: ‘Zašto me snimaš? Da li imaš dozvolu da me snimaš?’ Vrlo agresivno, kao što to čine i ovde kada se pojave kamere. U svedočenju je rekao da je Ćacilend, odnosno ovaj prostor, zabranjen za ološ iz N1 i Nove televizije, i na… »
ANEM RAPORT: Mizoginija i agresivnost optuženog „redara Ćacilenda“ za napad na novinarku Insajdera

ANEM RAPORT: Mizoginija i agresivnost optuženog „redara Ćacilenda“ za napad na novinarku Insajdera

Cenzolovka pre 18 sati
Ni u ovom slučaju ne bi bilo epiloga za nasilničko ponašanje i prinudu da nije bilo novinarske solidarnosti i istraživačkog rada. Naime, od uspostavljanja tzv. Ćacilenda, policija je vršila opstrukciju u svim slučajevima napada samozvanih redara, odnosno nasilnika. Iako je policija često bila prisutna na prostoru ispred Skupštine, više je štitila nasilnike nego napadnute novinare, aktiviste ili građane. Redakcija KRIK-a napravila je bazu podataka o tzv. redarima i… »
ANEM: Počelo suđenje Jelenku Pijevcu zbog sprečavanja novinarke Insajdera da radi u „Ćacilendu“

ANEM: Počelo suđenje Jelenku Pijevcu zbog sprečavanja novinarke Insajdera da radi u „Ćacilendu“

Danas pre 1 dan
Ćacilenda, održan je danas pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu, saopštio je ANEM. Prema navodima iz optužnog akta, Pijevac je 2. novembra 2025. godine, zajedno sa još nekoliko osoba, od Mijušković zahtevao da izvadi telefon kojim je snimala i fotografisala, uz pretnje da će joj „polomiti sve kosti“, dok ju je držao za ruku i sprečavao da se udalji. Mijušković je nakon toga izbrisala snimke i fotografije sa telefona, a Pijevac je na suđenju potvrdio da su sadržaj… »

Vesti dana »