Povezane vesti

"Pevala sam sa prebijenom facom" Snežana Pavlović o brutalnom zlostavljanju i maltretiranju bivšeg saradnika: Ništa se nisam…

"Pevala sam sa prebijenom facom" Snežana Pavlović o brutalnom zlostavljanju i maltretiranju bivšeg saradnika: Ništa se nisam…

Kurir pre 16 sati
Pored svih muka koje je proživela i nedaća u kojima se nalazila, pevačica je prošla i kroz pakao zlostavljanja. - Od muža sam otišla kada sam imala 21. godinu, i vratila sam se kod oca u kuću. Tada sam počela da pevam. Nakon nekog vremena preselila sam se u stan jedan u Valjevu i tada sam upoznala i tog jednog harmonikaša koji je od mene napravio najbolju pevačicu. Ja sam tri godine učila pesme, a onda sam počela i muške i ženske pesme da pevam. On je svirao… »
"Toliko me tukao da nisam smela da tražim novac": Živi u kući od stiropora, a zbog kolege pevala s prebijenom facom

"Toliko me tukao da nisam smela da tražim novac": Živi u kući od stiropora, a zbog kolege pevala s prebijenom facom

Mondo pre 14 sati
Iako je krasi nestvaran glas, iza njenog osmeha, krije se teška životna priča. Odmah po rođenju ostala je bez majke, a detinjstvo su joj obeležili problemi sa maćehom koja ju je izgladnjivala. Kada je pomislila da će brak doneti mir, usledilo je novo razočaranje – udaja se pretvorila u još jednu bolnu epizodu koja se završila brzim razvodom. Pored svih muka koje je proživela i nedaća u kojima se nalazila, pevačica je prošla i kroz pakao zlostavljanja. "Od muža sam… »
Pevala u "Nikad nije kasno", a danas živi u trošnoj kući! "Nemam kupatilo ni toalet, zimi se samo polijem i bežim unutra"

Pevala u "Nikad nije kasno", a danas živi u trošnoj kući! "Nemam kupatilo ni toalet, zimi se samo polijem i bežim unutra"

Kurir pre 18 sati
Na Grandovoj sceni 2019. godine je zablistala i očarala svojim glasom, ali po završetku takmičenja vratila se svom životu daleko od reflektora pozornice. Ekipa Kurira pre nekoliko meseci posetila je Snežanu u njenoj trošnoj kući u Staroj Pazovi. Iako nema osnovne životne uslove, dočekala nas je nasmejana i otvorila dušu o svom životu. Snežana živi u oronuloj kući bez kupatila, toaleta, struje i vode. - Nakon osam godina pevanja zaradila sam ovo parče zemlje i… »
Srpska pevačica živi u kući od ploča i stiropora - nema kupatilo, kupa se napolju: "Struju uzimam od crkve"

Srpska pevačica živi u kući od ploča i stiropora - nema kupatilo, kupa se napolju: "Struju uzimam od crkve"

Telegraf pre 1 dan
Ekipa Telegrafa nedavno je posetila Snežanu i ušla u njen dom, kada je pevačica pred kamerama pokazala u kakvim uslovima živi. Kako je ranije isticala, kupila je plac i napravila skromnu kuću, a kupa se u kadi napolju. - Radila sam osam godina, nisam imala prihoda, muzičari su mi uzimali novac. Došla sam ovde u Pazovu, spoznala Boga, volim ga najviše na svetu, on je uvek bio uz mene i pomagao mi. Kupila sam ovaj plac i napravila ovu skromnu kuću kako se ne bih… »
Ovo je kuća srpske pevačice u Staroj Pazovi bez kupatila, od ploča i stiropora: Živi u potpunoj bedi, u sobi smederevac i…

Ovo je kuća srpske pevačice u Staroj Pazovi bez kupatila, od ploča i stiropora: Živi u potpunoj bedi, u sobi smederevac i…

Blic pre 18 sati
Porodica je okrenula njenu decu protiv nje i odbijaju kontakt s njom. Snežana Pavlović, nekadašnja takmičarka muzičkog šoua "Nikad nije kasno", živi u Staroj Pazovi u izuzetno teškim životnim uslovima. Njen dom sastavljen je od ploča i stiropora, bez unutrašnjeg kupatila i toaleta. Ekipa Blica posetila je nedavno Snežanu Pavlović u mestu gde živi. Iako u kući nema klasične instalacije, uspeva da se snađe tako što vodu koristi sa dve česme, dok struju sprovodi… »

Vesti dana »