Povezane vesti

Od 750.000 evra i druge lige do Zidanovog junaka! Odbijali ga svi redom, a onda je raspametio Francusku – nestvarna priča!

Od 750.000 evra i druge lige do Zidanovog junaka! Odbijali ga svi redom, a onda je raspametio Francusku – nestvarna priča!

Kurir pre 1 dan
Lukas Da Kunja je preko noći postao tema francuskih sportskih medija. Vezista Koma dobio je priliku da zaigra od prvog minuta na svom debiju za reprezentaciju i nije pokazao ni trunku straha. Naprotiv. Na poziciji zadnjeg veznog kontrolisao je ritam utakmice, zatvorio prostor Jiriju Tilemansu i pokazao zbog čega je Zidan odlučio da ga ubaci u svoj prvi tim. Koliko je bio siguran na lopti govori i podatak da je imao čak 83 uspešna dodavanja iz 89 pokušaja. Uz to,… »
Zidan o ludoj proslavi: Možda je ispalo malo smešno

Zidan o ludoj proslavi: Možda je ispalo malo smešno

Sport klub pre 1 dan
Bio je 88. minut kada je Majkl Olise još jednom pokazao kakav je igrač i doneo Francuskoj pobedu u Briselu. Zinedin Zidan je pored aut linije bio u transu i o njegovoj reakciji se priča od ponedeljka uveče. A prokomentarisao je svoju reakciju i sam Zidan: „Nisam ni znao šta sam uradio“, rekao je Zidan uz smeh. „Pratio sam njegov trk od kada je počeo da dribla. Akcija je bila neverovatna i onda sam video loptu! Voila! Možda je bilo malo smešno, ali šta da se radi“,… »
Zidan o magiji Olisea: "Čim je krenuo - znao sam" VIDEO

Zidan o magiji Olisea: "Čim je krenuo - znao sam" VIDEO

B92 pre 1 dan
Fudbaleri Francuske pobedili su Belgiju rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Majkl Olise u 88. minutu nakon što je u kontranapadu pretrčao više od pola terena. "Čim sam video da je krenuo u dribling, znao sam da će postići gol. Imao sam dobar pregled kad je primio loptu i krenu da trči, sve vreme sam ga pratio. On je čist talenat. Volim taj tip igrača. Želi da pruži šou dok igra, ali tu ima i nečeg više. Ima pravi osećaj za igru i njen tok, zna kada… »
Zidan: Olise je čist talenat, Francuska igrala odlično

Zidan: Olise je čist talenat, Francuska igrala odlično

Politika pre 24 sata
Selektor fudbalske reprezentacije Francuske Zinedin Zidan izjavio je posle pobede protiv Belgije u Ligi nacija da je njegova ekipa dominirala i odigrala odlično u svim segmentima. Fudbaleri Francuske pobedili su Belgiju rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Majkl Olise u 88. minutu nakon što je u kontranapadu pretrčao više od pola terena. „Čim sam video da je krenuo u dribling, znao sam da će postići gol. Imao sam dobar pregled kad je primio loptu i… »
Zidan: Odmah sam znao da će Olise dati gol

Zidan: Odmah sam znao da će Olise dati gol

Večernje novosti pre 1 dan
Belga / Sipa USA / Profimedia Fudbaleri Francuske pobedili su Belgiju rezultatom 1:0, a strelac jedinog pogotka bio je Majkl Olise u 88. minutu nakon što je u kontranapadu pretrčao više od pola terena. "Čim sam video da je krenuo u dribling, znao sam da ce postici gol. Imao sam dobar pregled kad je primio loptu i krenu da trči, sve vreme sam ga pratio. On je čist talenat. Volim taj tip igrača. Želi da pruži šou dok igra, ali tu ima i nečeg više. Ima pravi osecaj za… »
Ceo svet priča o reakciji Zidana: Pogledajte šta je uradio posle gola Francuske u 88. minutu (video)

Ceo svet priča o reakciji Zidana: Pogledajte šta je uradio posle gola Francuske u 88. minutu (video)

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Printskrin/@OnlyMadridReal Fudbaleri Francuske savladali su Belgiju rezultatom 1:0 u drugom kolu Grupe A1 Lige nacija, a utakmicu je obeležio i emotivni izljev selektora „trikolora“ Zinedina Zidana. Francuzi su do pobede stigli golom Majkla Olizea u 88. minutu. Fudbaler Bajerna je sjajnom individualnom akcijom izborio prostor na ivici kaznenog prostora, a zatim preciznim udarcem pogodio mrežu Belgije. Upravo tada nastale su scene koje su privukle veliku… »

Vesti dana »