Povezane vesti

Mandin najmlađi sin danas proslavlja 20. rođendan: Evo u kakvog je momka izrastao! Oglasila se ponosna majka

Mandin najmlađi sin danas proslavlja 20. rođendan: Evo u kakvog je momka izrastao! Oglasila se ponosna majka

Telegraf pre 1 dan
Tim povodom oglasila se udovica Anja Mandić i objavila niz zajedničkih uspomena sa sinom. U objavi je napisala i veoma emotivnu poruku kojom je svom nasledniku poželela srećan rođendan. - Srećan ti rođendan! Dvadeseti! Ovo mi je najomiljenija naša slika. I ova posle nje, i svaka sledeća, jer se živo sećam svakog našeg zajedničkog trenutka, a najviše ovih deset godina tokom kojih ti i ja zajedno sparingujemo kroz ovaj život - napisala je ona i dodala: - Hvala ti na… »
Manda bi danas bio ponosan! Njegov najmlađi sin Marko slavi 20. rođendan, Anja Mandić se oglasila, puca od sreće: "Moja si…

Manda bi danas bio ponosan! Njegov najmlađi sin Marko slavi 20. rođendan, Anja Mandić se oglasila, puca od sreće: "Moja si…

Blic pre 1 dan
Druga supruga Anja Mandić emotivno je čestitala rođendan sinu Andriji na društvenim mrežama. Milorad Mandić Manda, jedan od najvoljenijih glumaca na ovim prostorima, umro je 15. juna 2016. godine, na sceni, tokom pretpremijere dečje predstave "Petar Pan". Iza sebe je ostavio četvoro dece, a najmlađi sin danas slavi 20. rođendan. Naime, uprvom braku sa Ksenijom Sonjom Burzan, Milorad Mandić Manda je dobio sinove Marka i Filipa i ćerku Mariju, dok je u drugom braku… »

Vesti dana »