Povezane vesti
Lebron: Maštao sam da igram u Medison skver gardenu, ali rekao sam sebi da to ne mogu da uradim
RTS pre 19 sati
Iako je planirao da karijeru završi u dresu Njujork niksa, Lebron Džejm je ovog leta postao novi član Filadelfije. Planove jednog od najboljih košarkaša svih vremena promenila je šampionska titula koju su Niksi osvojili minule sezone. "Maštao sam o tome da igram u Medison skver gardenu i da tamo završim karijeru. To je jedno od najboljih mesta na kojima sam ikada igrao. Mislim da je to dvorana broj jedan na svetu za svakog košarkaša", rekao je Džejms u razgovoru sa… »
Lebron odustao od Njujorka samo iz jednog razloga
B92 pre 18 sati
Ipak, nakon što su Niksi okončali 53-godišnju sušu bez "prstena", odustao je od te ideje. "Razmišljao sam da igram u 'Gardenu' i da završim karijeru tu. Jedno od najboljih mesta gde sam ikada igrao", rekao je Džejms i dodao: "Mislim da je to arena broj jedan u svetu, što se tiče košarke. Ali nakon što su pobedili San Antonio, pomislio sam: 'Hej, ne mogu'. Nisam mogao to da uradim". Suočio bi se sa potencijalno negativnom reakcijom zbog pridruživanja Niksima nakon… »
Vesti dana »
„Imamo nepobitne dokaze i preduzećemo odgovarajuće korake“: Siti odlučno negira krivicu
Danas pre 8 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana