Povezane vesti

"Stopirao si mi karijeru", Darko Tanasijević o prvom susretu sa Ognjenom Amidžićem: "Samo ste mi rekli ćao!"

"Stopirao si mi karijeru", Darko Tanasijević o prvom susretu sa Ognjenom Amidžićem: "Samo ste mi rekli ćao!"

Telegraf pre 15 sati
Tokom razgovora, Ognjen je pokrenuo temu njihove fizičke sličnosti i upitao Darka da li mu to što ga ljudi poistovećuju sa njim donosi prednost ili mu odmaže u poslu. "U Kovinu me zovu Amidža" Darko je na pitanje odgovorio kroz osmeh, otkrivši da ga i u rodnom mestu često povezuju sa poznatim voditeljem. - Pa dobro, kažu: "Koliki nos, toliki ponos", poistovećuju me sa tobom, tvojim uspehom... Mene u Kovinu drugari iz osnovne škole zovu Amidža - ispričao je… »
VODITELJ PINKA NAPAO AMIDŽIĆA: STOPIRAO SI MI KARIJERU! Sreli se pa mu sasuo sve u lice!

VODITELJ PINKA NAPAO AMIDŽIĆA: STOPIRAO SI MI KARIJERU! Sreli se pa mu sasuo sve u lice!

Svet & Skandal pre 1 dan
„STOPIRAO SI MI KARIJERU“: Darko Tanasijević otkrio nepoznate detalje susreta sa Ognjenom Amidžićem na samom početku Voditelj Darko Tanasijević gostovao je u emisiji „Amidži šou” kod svog kolege Ognjena Amidžića, gde je pred kamerama ispričao anegdotu sa samog početka svoje karijere i podsetio se njihovog prvog susreta koji se dogodio davne 2013. godine. Povod za prvu temu bila je fizička sličnost između dvojice voditelja, pri čemu je Ognjen upitao mlađeg kolegu da… »
"Stopirao si mi karijeru!" Darko se u emisiji obratio Ognjenu: Ispičao detalje susreta kad se pojavio na Pinku, Amidžić odmah…

"Stopirao si mi karijeru!" Darko se u emisiji obratio Ognjenu: Ispičao detalje susreta kad se pojavio na Pinku, Amidžić odmah…

Kurir pre 15 sati
Tokom razgovora, Ognjen je pokrenuo temu njihove fizičke sličnosti i upitao Darka da li mu to što ga ljudi poistovećuju sa njim donosi prednost ili mu odmaže u poslu. Darko je na pitanje odgovorio kroz osmeh, otkrivši da ga i u rodnom mestu često povezuju sa poznatim voditeljem. - Pa dobro, kažu: "Koliki nos, toliki ponos", poistovećuju me sa tobom, tvojim uspehom... Mene u Kovinu drugari iz osnovne škole zovu Amidža - ispričao je Tanasijević. U jednom trenutku… »
"Stopirao si mi karijeru": Darko Tanasijević otkrio istinu o Amidžiću, nije hteo da mu da posao na Pinku

"Stopirao si mi karijeru": Darko Tanasijević otkrio istinu o Amidžiću, nije hteo da mu da posao na Pinku

Mondo pre 19 sati
Tokom gostovanja, Amidžić je pokrenuo temu o njihovoj fizičkoj sličnosti, pitajući Darka Tanasijevića da li mu komentari da liči na njega donose dobro ili loše u karijeri. Darko je na ovo pitanje odgovorio u šaljivom tonu, osvrnuvši se na reakcije iz svog rodnog mesta. "Pa dobro, kažu: 'Koliki nos, toliki ponos', poistovećuju me sa tobom, tvojim uspehom... Mene u Kovinu drugari iz osnovne škole zovu Amidža", ispričao je Tanasijević. Tanasijević se potom osvrnuo i… »
"Stopirao si mi karijeru" Darko Tanasijević otkrio istinu o Ognjenu Amidžiću i njegovom dolasku na Pink TV

"Stopirao si mi karijeru" Darko Tanasijević otkrio istinu o Ognjenu Amidžiću i njegovom dolasku na Pink TV

Blic pre 19 sati
Ognjen je zaključio da je taj savet bio dobar za Darka, jer bi inače napustio školu. Voditelj Darko Tanasijević prvi put se našao u ulozi gosta kod kolege Ognjena Amidžića u emisiji "Amidži šou", gde je otkrio dosad nepoznatu anegdotu iz 2013. godine i objasnio kako je Ognjen uticao na njegov put na televiziji. Tokom gostovanja, Ognjen Amidžić je pokrenuo temu o njihovoj fizičkoj sličnosti, pitajući Darka Tanasijevića da li mu komentari da liči na njega donose… »

Vesti dana »