Povezane vesti

"Bio sam na kokainu, nisam spavao 2 dana!" Šok odbrana osumnjičenog da je zgazio čoveka zbog TikToka!

"Bio sam na kokainu, nisam spavao 2 dana!" Šok odbrana osumnjičenog da je zgazio čoveka zbog TikToka!

Telegraf pre 4 sati
Vasilije B. (47), optužen za ubistvo Željka Krupreževića (47) iz okoline Mladenovca, koji je preminuo 24. januara 2025. godine nakon što ga je, prema optužnici, udario automobilom, izneo je odbranu pred sudom. On je tokom izlaganja naveo da je u trenutku događaja bio pod dejstvom alkohola i kokaina, kao i da prethodna dva dana nije spavao. Okrivljeni je rekao da mu je žao zbog svega što se dogodilo i istakao da nije imao nameru da ubije Krupreževića. Prema njegovim… »
"Imaš 2 solucije, spreman sam da te robijam 20 godina" Optužen da je ubio čoveka posle svađe na TikToku, izneo šokantnu…

"Imaš 2 solucije, spreman sam da te robijam 20 godina" Optužen da je ubio čoveka posle svađe na TikToku, izneo šokantnu…

Kurir pre 3 sata
On je tokom izlaganja naveo da je u trenutku događaja bio pod dejstvom alkohola i kokaina, kao i da prethodno dva dana nije spavao. Okrivljeni je dodao potom i da mu je žao što se, kako je rekao, u takvom stanju nije negde slupao na putu, pa da do susreta sa Kupreževićem uopšte ne dođe. Događaj se, podsetimo, dogodio 24. januara 2025. u večernjim časovima u okolini Mladenovca. Tada je prijavljeno da je pored puta pronađeno telo pešaka. Utvrđeno je da je reč o… »
Zbog svađe na "Tik-toku" pijan i drogiran usmrtio čoveka "audijem", pa se u sudnici pravdao da je dva dana pio u kafani i…

Zbog svađe na "Tik-toku" pijan i drogiran usmrtio čoveka "audijem", pa se u sudnici pravdao da je dva dana pio u kafani i…

Nova pre 3 sata
On je iznoseći odbranu rekao da je tada bio pod dejstvom alkohola i kokaina, da nije spavao dva dana i da mu je žao što se tako pijan nije negde slupao na putu ka Senaji, pa da tamo ne dođe i da se to sve ne desi. "Počeo sam da pijem dan ranije, bio sam u kafani na Autokomandi, koja radi celu noć i oko 21.30 časova sam uzeo 5 grama kokaina, a oko 5.30 časova sutradan još 3 grama. Iz nje sam prešao u drugu kafanu u Ustaničkoj ulici. Svađa na "Tik-toku" je počela oko… »
"Imaš 2 solucije, spreman sam da te robijam 20 godina" Detalji suđenja za ubistvo koje je šokiralo Srbiju: Zbog psovki u lajvu…

"Imaš 2 solucije, spreman sam da te robijam 20 godina" Detalji suđenja za ubistvo koje je šokiralo Srbiju: Zbog psovki u lajvu…

Blic pre 3 sata
Izjavio je da je bio pod dejstvom alkohola i kokaina, nije spavao dva dana i da mu je žao zbog celokupnog događaja Sukob je započeo svađom na TikToku, gde su razmenjivane teške uvrede i pretnje Vasilije Bičanin (47), koji je optužen za ubistvo Željka K. u selu Senaja kod Mladenovca 24. januara 2025. godine, jer ga je posle svađe na TikToku udario automobilom na ulici, negirao je u Višem sudu u Beogradu da je izvršio to krivično delo. On je, iznoseći odbranu, rekao… »

Vesti dana »

Obeležen Svetski dan srca uz apel na prevenciju

Obeležen Svetski dan srca uz apel na prevenciju

Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih
Do kada će trajati Miholjsko leto?

Do kada će trajati Miholjsko leto?

Morava info pre 3 satajoš 40 povezanih