Povezane vesti
"Studentska lista" propušta još jednu predizbornu debatu, Vučić poručuje da je to nepoštovanje građana
Insajder pre 38 minuta
Aleksandar Vučić u poseti Malom Zvorniku. Foto: Tanjug/Miloš Milivojević Na portalu tog medija je objavljeno da su na debatu u četvrtak pozvani i predstavnici liste "Studentska lista - Studenti pobeđuju", ali da je njihova odluka da u ovoj debati ne učestvuju. "U debatu su pozvani i predstavnici liste 'Studentska lista - Studenti pobeđuju', ali je njihova odluka da u ovoj debati ne učestvuju", piše N1. Kako je navedeno, u debati će učestvovati funkcioner Srpske… »
Ponovo odbili debatu! Predstavnici Studentske liste neće da učestvuju u predizbornoj diskusiji, odbili i RTS i N1
Blic pre 38 minuta
Na debati će učestvovati predstavnici Srpske napredne stranke, liste 'Evropska Srbija' i liste Ivica Dačić - faktor stabilnosti Ilija Srdanović, prvi na Studentskoj listi, ranije je odbio poziv RTS-a na debatu sa Aleksandrom Vučićem Predstavnici Studentske liste odbili su da učestvuju na drugoj debati koja će, u okviru predizbornog programa, biti održana u četvrtak na N1 televiziji. Na portalu tog medija je objavljeno da su na debatu u četvrtak pozvani i… »
Vučić ponovo pozvao Srđanovića: Izađite na debatu i recite istinu o Rusiji i sankcijama!
Mondo pre 2 sata
Međutim, Vučić danas ponovo poziva Srdanovića da izađe pred građane i odgovori na konkretna pitanja, između ostalog, kakvu bi politiku Studentska lista vodila prema Rusiji i sankcijama ukoliko bi dobila vlast. Dok se od debate beži, Aleksandar Vučić nastavlja kampanju širom Srbije. U borskom i zaječarskom kraju govori o infrastrukturnim projektima, ulaganjima i planovima za razvoj zemlje. Istovremeno, Domagoj Margetić i Dino Hubanić javno vređaju roditelje… »
Vučić ponovo pozvao Srđanovića: Izađite na debatu i recite istinu o Rusiji i sankcijama!
Kurir pre 2 sata
Vučić je poziv prihvatio, dok su Srdanović i CRTA odbili da učestvuju. Međutim, Vučić danas ponovo poziva Srdanovića da izađe pred građane i odgovori na konkretna pitanja, između ostalog, kakvu bi politiku Studentska lista vodila prema Rusiji i sankcijama ukoliko bi dobila vlast. Dok se od debate beži, Aleksandar Vučić nastavlja kampanju širom Srbije. U borskom i zaječarskom kraju govori o infrastrukturnim projektima, ulaganjima i planovima za razvoj zemlje.… »
Vučić ponovo pozvao Srdanovića na televizijski duel ili da mu odgovori na pitanje
N1 Info pre 1 sat
Vučić je poručio da su dijalog i debata blagotvorni, a zatim pozvao Srdanovića, ukoliko neće da učestvuje u debati, da odgovori da li će uvoditi sankcije Rusiji. "Samo mi odgovorite na to, ne frazama tipa - čuvaćemo dobre odnose, vodićemo računa o energetici. Recite ljudima šta vam je plan, ako ga uopšte imate, ali im recite to iskreno", rekao je on. A post shared by Александар Вучић (@avucic) Zatim je poručio građanima Srbije da ne misli da se Srdanović lično… »
Vučić ponovo pozvao Iliju Srdanovića na duel: Ako neće, neka mi odgovori na jedno pitanje
Nova pre 2 sata
"Dijalog i debata su uvek blagotvorni. Odgovore, vi sa tzv. studentske liste, ne dugujete meni, već Srbiji i njenim građanima", poručio je Vučić na Instagramu nastavljajući obilazak Srbije u okviru izborne kampanje tokom koje je posetio planinu Miroč i Kladovo. "Pitam prvog na takozvanoj studentskoj, kažem takozvanoj, jer studenata tamo nema, gospodina Srdanovića hoće li konačno da prihvati učešće u televizijskoj debati, jer smatram da je veoma važno da ljudi čuju… »
(Video) "Hoće li Srdanović konačno prihvatiti debatu, razgovor blagorodan za društvo?" Vučić za Kladovo najavio investicije…
Dnevnik pre 2 sata
"Pitam prvog na takozvanoj studentskoj, kažem takozvanoj jer studenata tamo nema, gospodina Srdanovića, hoće li konačno da prihvati učešće u televizijskoj debati, jer smatram da je veoma važno da ljudi čuju različita mišljenja", naveo je Vučić u objavi na Instagram profilu avucic. Dodao je da je razgovor važan blagorodan za društvo i upitao Srdanovića da, ukoliko ne prihvati debatu, odgovori na pitanje hoće li, ako Studentska lista pobedi, uvoditi sankcije Ruskoj… »
Vučić: Hoće li Srdanović konačno prihvatiti debatu, razgovor blagorodan za društvo
Euronews pre 2 sata
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija", Aleksandar Vučić, upitao je danas prvog na listi "Studentska lista - Studenti pobeđuju" Iliju Srdanovića hoće li konačno da prihvati učešće u TV debati i istakao da smatra da je važno da ljudi čuju različita mišljenja. "Pitam prvog na takozvanoj studentskoj, kažem takozvanoj jer studenata tamo nema, gospodina Srdanovića, hoće li konačno da prihvati učešće u televizijskoj debati, jer smatram da je veoma važno da… »
"Ministri da dođu na posao na 2-3 sata - kod mene ne može" Vučić nastavio obilazak Srbije, obratio se na skupu u Negotinu…
Blic pre 1 sat
Aleksandar Vučić tokom obilaska Srbije naglasio je infrastrukturne i razvojne projekte, posebno izgradnju saobraćajnica i unapređenje zdravstvenih centara u Negotinu i drugim mestima Posebno je istakao neophodnost discipline i odgovornosti u Vladi Srbije, uz najavu reformi u obrazovnom i zdravstvenom sistemu, i smanjenja broja ministara za efikasniji rad Kandidat za premijera Aleksandar Vučić i nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" nastavlja obilazak… »
Đerdap 3, brza saobraćajnica i 300 novih radnih mesta: Vučić izneo plan velikih ulaganja u Kladovo
Blic pre 4 sati
Naglasio je važnost malih porodičnih firmi za razvoj manjih mesta i ponudio državnu finansijsku podršku za investitore Istakao je značaj rekonstrukcije i izgradnje putne mreže na istoku Srbije, posebno pravca Brestovac-Selište i brze saobraćajnice ka Golupcu Kandidat za premijera Aleksandar Vučić i prvi na listi "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" rekao je da će svojom "Škodom" obilaziti Srbiju u kampanji za parlamentarne izbore 25. oktobra. Vučić je izjavio u… »
Vučić u Borskom kraju: "Da me oterate iz naroda ne možete, primio me večeras drug iz vojske na noćenje"
Dnevnik pre 10 sati
A današnja prva stanica danas mu je obilazak radova na putu Brestovac-Selište u borskom kraju . - Jesam srećan i ovo je veoma važno! Tih 21 km su za nas veoma važni, i mislim da su ljudi zadovoljni, za sve ljude iz Bora je važno i svi su tražili taj put, 2 milijarde nije malo!, rekao je Vučić da je to mnogo novca i da je to skoro preko 20 miliona koštalo. Na pitanje da i pored toga što je dao ostavku, kažu da zloupotrebljava funkciju. - Šta sam uradio, upitao je pa… »
Vučić o incidentu u kom je učestvovao Šapić: Kao javni funkcioner morao je da se skloni i izbegne sukob
Euronews pre 10 sati
Prilikom obilaska terena, Vučić je izrazio zadovoljstvo zbog obnove ove saobraćajnice i naveo da je reč o investiciji od oko dve milijarde dinara, odnosno nešto više od 20 miliona evra. On je naglasio da je izradnja 21 kilometra ovog puta bila ključni zahtev meštana tog kraja i od velikog značaja za sve stanovnike Bora. Reakcije na optužbe o zloupotrebi funkcije i medijske nastupe Прикажи ову објаву у апликацији Instagram Објава коју дели Александар Вучић (@avucic)… »
Vučić: Spremni smo da odbranimo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada - oni jesu
N1 Info pre 11 sati
Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari predstavnici, stara politika, stari režim - krali, krali i pljačkali ovu zemlju do iznemoglosti", rekao je Vučić, u uključenju sinoć uživo na društvenim mrežama TikTok i Fejsbuk. "Mi smo svaki izborni rezultat, negativan, pozitivan, uvek, i lično i kao političke opcije, priznavali i poštovali kod ljudi", rekao je Vučić, prenela je Srpska napredna stranka. Govoreći… »
Vučić: Spremni smo da odbranimo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada - oni jesu
Glas Zaječara pre 8 sati
Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari predstavnici, stara politika, stari režim - krali, krali i pljačkali ovu zemlju do iznemoglosti", rekao je Vučić, u uključenju sinoć uživo na društvenim mrežama TikTok i Fejsbuk. "Mi smo svaki izborni rezultat, negativan, pozitivan, uvek, i lično i kao političke opcije, priznavali i poštovali kod ljudi", rekao je Vučić, prenela je Srpska napredna stranka. Govoreći… »
Vučić: Odbranićemo izbornu volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada
Nova pre 9 sati
"Potpuno smo spremni da odbranimo izbornu volju, i odbranićemo izbornu volju. Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari predstavnici, stara politika, stari režim - krali, krali i pljačkali ovu zemlju do iznemoglosti", rekao je Vučić, u uključenju sinoć uživo na društvenim mrežama TikTok i Fejsbuk. "Mi smo svaki izborni rezultat, negativan, pozitivan, uvek, i lično i kao političke opcije, priznavali i… »
Vučić: Odbranićemo izbornu volju, opozicija je krala na izborima
Vreme pre 10 sati
Nosilac liste „Aleksandar Vučić – Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić izjavio je da je njegova lista spremna da „odbrani izbornu volju građana“ na izborima 25. oktobra i poručio da će institucije štititi izborne rezultate ukoliko neko pokuša da ih promeni nasiljem. „Potpuno smo spremni da odbranimo izbornu volju, i odbranićemo izbornu volju“, rekao je Vučić u obraćanju uživo na društvenim mrežama TikTok i Fejsbuk. On je rekao da njegova lista neće „krasti“ na… »
Vučić: Odbranićemo izboru volju, mi da krademo nećemo, nismo nikada
Serbian News Media pre 10 sati
Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari predstavnici, stara politika, stari režim – krali, krali i pljačkali ovu zemlju do iznemoglosti", rekao je Vučić, u uključenju sinoć uživo na društvenim mrežama TikTok i Fejsbuk. "Mi smo svaki izborni rezultat, negativan, pozitivan, uvek, i lično i kao političke opcije, priznavali i poštovali kod ljudi", rekao je Vučić, prenela je Srpska napredna stranka. Govoreći… »
Vučić: Mi da krademo nećemo, nismo nikada – oni jesu
Danas pre 11 sati
Nosilac liste „Ujedinjena Srbija“ Aleksandar Vučić rekao je da je narod odlučan da odbrani izbornu volju, kao i da je njegova lista spremna da to učini, te poručio da sve više ljudi želi da izađe na izbore da bi sprečili pobedu „onih koji bi uništili zemlju“. „Potpuno smo spremni da odbranimo izbornu volju, i odbranićemo izbornu volju. Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari predstavnici, stara… »
Vučić: Spremni smo da odbranimo izbornu volju,građani neće one koji bi uništili zemlju
Telegraf pre 20 sati
Nosilac liste "Aleksandar Vučić - Ujedinjena Srbija" Aleksandar Vučić rekao je večeras da je narod odlučan da odbrani izbornu volju, kao i da je njegova lista spremna da to učini i poručio da sve više ljudi želi da izađe na izbore da bi sprečili pobedu onih koji bi uništili zemlju. "Potpuno smo spremni da odbranimo izbornu volju, i odbranićemo izbornu volju. Mi da krademo nećemo, i nismo nikada. Oni jesu. I to svi. Pola njihovih predstavnika na listi su stari… »
Vesti dana »
Minić i Dodik s Putinom u Moskvi: Rusija nastavlja podršku Republici Srpskoj
RTS pre 23 minutajoš 25 povezanih
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 180 povezanih
„Vlada nam je rekla da budemo malo tiši tokom izbornog procesa“: Priprema za razvoj rudnika na Rogozni, planirano vađenje skoro pet tona zlata godišnje
Danas pre 5 satijoš 8 povezanih
Prevara sa lažnim računima za struju, EPS upozorava na sumnjive mejlove
RTS pre 58 minutajoš 23 povezane