Povezane vesti
"Partijska knjižica je najveća preporuka u Srbiji": Muslin nikada oštriji, otvorio dušu o Vidiću i Sergeju
Nova pre 3 sata
Muslin je u podkastu „Kapiten“ na platformi Albatros News istakao da jedan od najvećih problema vidi u tome što stručni ljudi nemaju dovoljno uticaja na donošenje važnih odluka. „Struka se ništa ne pita u Srbiji. Veliki problem ćemo imati, čak i da dođe do promena u Fudbalskom savezu i klubovima i našoj ligi… Partijska knjižica je najveća preporuka, kao i u svim sferama u Srbiji. Trebaće nam mnogo vremena da se vratimo na neki nivo, da uhvatimo korak sa Evropom. Sa… »
Slavoljub Muslin: "Sergej Milinković-Savić nije ispunjavao dva od tri kriterijuma"
Mondo pre 6 sati
On je ovog puta istakao da u pitanju nisu bili samo taktički elementi, već da je Sergej Milinković-Savić ispunjavao samo jedan od tri postavljena uslova da bude deo nacionalnog tima. Razgovor na tu temu počeo je od povratka Dušana Tadića u nacionalni tim. Fudbaler koji je bio najbitniji igrač reprezentacije kada je nju vodio Muslin sada je ponovo deo ekipe, sa željom da Srbiju odvede na naredno Evropsko prvenstvo i tako zaokruži veliku karijeru. Muslin pozdravlja… »
Muslin o Sergeju: "Dobar je igrač, ali nije ispunjavao dva kriterijuma"
B92 pre 4 sati
Muslin je odveo Srbiju na Mundijal u Rusiju 2018. i tada je glavnu ulogu imao Dušan Tadić. Sergej je ili imao malu minutažu ili uopšte nije bio pozivan. "Ne mislim da sam bio pretvrd prema Sergeju. Znate kako, ja mislim da Sergej i Dušan Tadić nisu mogli da igraju u to vreme. Sergej je bio vrlo mlad i tad je tek počinjao da igra. Drugo, Tadić je u tom ciklusu učestvovao u 12 od 21 gola koji smo mi dali. Dao je devet pasova i tri gola. On je potvrdio da sam ja imao… »
Muslin surovo o realnosti Srbije: „Mi smo u rangu Luksemburga i Severne Irske!“
Hot sport pre 7 sati
Posle poslednjih izdanja Orlova, Muslin smatra da problem nije samo u pojedinačnim utakmicama ili rezultatima, već i u očekivanjima javnosti koja su, prema njegovim rečima, znatno veća od realnog kvaliteta koji Srbija u ovom trenutku poseduje. Muslin je o stanju srpskog fudbala govorio u emisiji „Super indirektno kod Popa i Milana“, gde se posebno osvrnuo na poslednje dve utakmice nacionalnog tima. Srbija je tokom septembarskog ciklusa Lige nacija najpre poražena… »
Vesti dana »
Incident na Novom Beogradu: Šapić optužen za fizički napad na odbornicu
Naslovi.ai pre 17 minutajoš 168 povezanih
Narednih dana natprosečno toplo: Koliko će trajati Miholjsko leto
Glas Zaječara pre 6 satijoš 40 povezanih
Viz Er pozdravio odluku srpskih vlasti: Zadržaćemo bazu u Srbiji tokom zimske sezone
Danas pre 56 minutajoš 21 povezana