Povezane vesti
"Belivuka moramo dobro da pojačamo, zaslužio je! Napašće ga!" Radoje Zvicer preko Skaja napisao saradnicima da je "Soprano…
Kurir pre 7 sati
U poruci koju je 25. januara 2020., kako tvrdi tužilaštvo, poslao kum Radoja Zvicera Milovan Zdravković, predložio je ostalima da Belivuka kog oslovljava sa Soprano treba da se "pojača". Zdravković: Soprana dobro pojačati, zaslužio je, da mu damo da ga čuva neko. Njega će i Filip napasti jako zbog sebe, da ne uzme Beograd, baš ga trebamo pojačati u svakom smislu. I u posao ga gurati. Milan Vujotić, koji je takođe označen kao visokopozicionirani kavčanin, ostale… »
"Ja u crkvu, njemu mesar puca usred glave": Zvicer palio sveću za neprijatelje, ovo slao posle ubistva u Atini
Telegraf pre 8 sati
Suđenje navodnoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Darka Šarića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u istoj tenzičnoj atmosferi u kojoj je juče završeno, nakon što je saopšteno da je odbijen zahtev za izuzeće dvojice postupajućih tužilaca i glavnog javnog tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića. Kako je rekla predsedavajuća sudija, Javno tužilaštvo za organizovani kriminal i Vrhovno javno tužilaštvo doneli su odluku o odbijanju zateva, ističući da… »
Na suđenju grupi Belivuka i Šarića prikazane poruke nakon ubistva škaljaraca u Atini
RTV pre 7 sati
U sudnici su izvedene poruke koje su, prema navodima tužilaštva, razmenjivali navodni vođa kavačkog klana Radoje Zvicer sa ostalim pripadnicima grupe, nakon ubistva Igora Dedovića i Stevana Stamatovića u Atini, a u kojima je navedeno da je poruka o ubistvu njih dvojice Zviceru stigla dok je palio sveću u crkvi. Igora Dedovića u porukama zovu Lisac te je Zvicer poslao poruku ja vidim poruku gde mi mesar kaže pucao sam mu u sred glave, Stevo vata za utoku, a Džihad… »
"Ja u crkvi, držim sveću i stiže mi poruka od mesara: 'Pucao mu usred glave!'" Otkrivene jezive poruke vođe "kavčana" i klana…
Blic pre 8 sati
Advokati su osporavali validnost fotografija kao dokaza, ali je sud ipak uveo sve dostavljene fotografije iz 'Skaj' komunikacije. Suđenje navodnoj kriminalnoj grupi Veljka Belivuka i Darka Šarića nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u istoj tenzičnoj atmosferi u kojoj je juče završeno, nakon što je saopšteno da je odbijen zahtev za izuzeće dvojice postupajućih tužilaca i glavnog javnog tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića. Kako je rekla… »
Vračarci pušteni iz pritvora! U "Skaj" porukama spominjani Belivuk i Zvicer
Telegraf pre 11 sati
U drugom delu suđenja takozvanoj vračarskoj grupi nastavljeno je prikazivanje poruka sa "Skaj" aplikacije, a između ostalog je poslata i fotografija penzionisanog obaveštajca Božidara Spasića. - Pusti što pre, do sad su pričali o Šarcu, o Velji Nevolji, Zviceru. On im je tovorio "Skaj", nema šta dalje da pričamo. Užas. Ja brate nisam počeo da radim, niti ušao u bilo koju priču, ja nisam rekao. 'Ajde, ja sam radio belo i radio svašta nešto, a kad je bila ova priča… »
"Otvorio Skaj, užas! Nemamo šta dalje, brate, da pričamo" Pripadnici vračarskog klana komentarisali i Belivuka i Zvicera!
Kurir pre 11 sati
U jednoj od poruka koja je prikazana u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, jedan pripadnik vračarskog klana, na čijem je čelu kako se navodi u optužnici bio Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, nalazi se kriminolog Božidar Spasić. Iz poruka proizilazi da su Spasića slikali na ekranu televizora, dok je davao izjavu. - Pusti što pre, do sad su pričali o švercu, o Velji Nevolji, o Zviceru. On je otvorio Skaj , nema šta dalje da pričamo. Užas - piše u jednoj od… »
"Debeli pojeo dva grama cijanida i nije mu ništa": "Vračarci" pričali preko Skaja o Zviceru i "Velji Nevolji"
Mondo pre 11 sati
U jednoj od poruka koja je prikazana u sudnici Specijalnog suda u Beogradu, jedan pripadnik vračarskog klana, na čijem je čelu kako se navodi u optužnici bio Nikola Vušović, zvani Džoni sa Vračara, nalazi se kriminolog Božidar Spasić. Iz poruka proizilazi da su Spasića slikali na ekranu televizora, dok je davao izjavu. "Pusti što pre, do sad su pričali o švercu, o Velji Nevolji, o Zviceru. On je otvorio Skaj , nema šta dalje da pričamo. Užas", piše u jednoj od… »
"Voleo bih "kalaš" na auto-putu, video sam na filmu": Vračarac slao slike s WC šolje, hteo da se skida u sudu
Telegraf pre 13 sati
Suđenje takozvanoj vračarskoj grupi nastavljeno je danas u Specijalnom sudu u Beogradu, iz izvođenjem dokaza u vidu prepiski sa ktiptovane "Skaj" aplikacije. Tužilaštvo je, pri početku suđenja, sudu dalo podnesak od 28. septembra, a u vezi sa navodnom komunikacijom optuženih u čet grupi koju je, prema navodima tužilaštva, naprvaio navodni vođa grupe Vračarci Nikola Vušović. U sudu je nastavljeno prikazuvanje prepiske koju su navodno vodili Petar Jevtič, koji je… »
Voleo bih da rokam iz kalaša na auto-putu, gledao sam to na filmu: "Vračarci" slali slike sa WC šolje i pričali o prostitutki…
Kurir pre 13 sati
Suđenje pripadnicima takozvanog vračaraskog klana, koji se sumnjiče za tri ubistva i šest pokušaja likvidacija, danas je nastavljeno u Specijalnom sudu u Beogradu čitanjem poruka sa Skaja, za koje tužilaštvo tvrdi da su ih okrivljeni razmenjivali posle pokušaja ubistva poznatog beogradskog advokata na Bežanijskoj kosi 1. februara 2021. godine. Meseca dana posle ove pucnjave, u kojoj su prema navodima optužnice, učestvovali okrivljeni Petar Jevtić i Filip Grujić,… »
Vesti dana »
Održan skup podrške odbornici Tanji Mićić: „Znamo da pravda nije ista za sve“
Nova pre 1 satjoš 1 povezana
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 1 satjoš 2 povezane