Povezane vesti
Glumica Novosadskog pozorišta Emina Salai Elor dobitnica međunarodnog glumačkog priznanja
Radio 021 pre 17 sati
Ona je među dobitnicima Međunarodne mediteranske pozorišne nagrade u Turskoj. Nagradu dodeljuje "Tiyatro Gazetesi", ugledna publikacija posvećena pozorišnoj umetnosti i međunarodnoj pozorišnoj sceni. Eminu Salai Elor u ulozi Majke Hrabrosti možete pogledati 13. oktobra u Novosadskom pozorištu. Karte su dostupne onlajn na sajtu pozorišta: www.ujvideki.com. Sve predstave Novosadskog pozorišta imaju prevod na srpski jezik, a titl se emituje na scenskom portalu.… »
Emina Salai Elor zablistala u Turskoj: Međunarodna nagrada novosadskoj glumici za “Majku Hrabrost”
Moj Novi Sad pre 18 sati
Njeno našlo se među dobitnicima prestižnih priznanja na “2nd International Mediterranean Theatre Awards”, održanom u Turskoj. Emina Elor, glumica: Uvek ću biti u službi propagande kulture i umetnosti Za svoju glumačku izvedbu u predstavi “Majka Hrabrost i njena deca”, dobila je nagradu za najbolju glumicu u međunarodnoj predstavi. Priznanje dolazi od “Tiyatro Gazetesi”, jednog od značajnih imena u svetu pozorišnog novinarstva u Turskoj, koje kroz svoj rad prati i… »
Vesti dana »
Od mraza do 26 u plusu! Ogromne temperaturne oscilacije na dnevnom nivou i tako do daljeg, a onda kreće kišni talas: Evo i koliko ćemo imati dana sa padavinama tokom cele jeseni
Blic pre 10 minutajoš 6 povezanih
Penjaroja nakon pobede istakao značaj navijača: Imam sreće što sam trener Partizana
Danas pre 5 satijoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Koliki je kurs evra danas u Srbiji: Ovo su vrednosti po kojim menjačnice prodaju valute
Mondo pre 39 minutajoš 1 povezana