Povezane vesti
U policiji ćute već četiri dana: Ko je pretukao Nikolu Jovanovića ispred Arene zbog stavova o Ratku Mladiću
N1 Info pre 10 sati
Navijača Partizana Nikolu Jovanovića pretukla je grupa od desetak huligana, na stepeništu Beogradske arene. Nikola veruje da je napadnut zbog kritičkih stavova prema Ratku Mladiću. Završio je u bolnici, i izvađena mu je slezina. Na ličnom X profilu, komentariše sve, od dnevno političkih dešavanja, sporta i Partizana do Ratka Mladića, ne krijući da je protivnik vlasti i da prezire nacionalizam. Sumnja da se upravo zbog komentara na smrt haškog osuđenika našao na… »
Napadači citirali njegov tvit o Ratku Mladiću dok su ga tukli, Nikola se oporavlja od brutalnog napada: "Svedoka ima, nadam se…
Nova pre 11 sati
Nikola Jovanović, aktivista, preduzetnik, konsultant i HR profesionalac sa više od 20 godina iskustva, kao i otac dvoje male dece, u napadu je zadobio teške povrede. Napad se dogodio oko 23 časa, nakon utakmice, a Nikoli su naprsla rebra, polomljen mu je prst i izvađena slezina zbog opasnosti od unutrašnjeg krvarenja. Sumnja se da je Nikola pretučen zbog svojih stavova o Ratku Mladiću, koje je delio na društvenoj mreži "X". Hvala svima na porukama na svim mrežama i… »
Policija traga za napadačima: Navijač Partizana Nikola Jovanović se oporavlja
Beta pre 16 sati
Navijač Partizana Nikola Jovanović (46), koga je u petak veče 25. septembra grupa huligana teško pretukla ispred beogradske Arene nanevši mu povrede opasne po život, izjavio je danas da ne zna ko ga je napao i da se nada da će policija otkriti napadače. Jovanović je teško povređen kada ga je grupa ljudi u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. On je operisan u Urgentnom centru gde mu je zbog napuknuća… »
Policija traga za napadačima: Navijač Partizana Nikola Jovanović se oporavlja
Radio sto plus pre 16 sati
On je operisan u Urgentnom centru gde mu je zbog napuknuća odstranjena slezina, a lekari su konstantovali i dva preloma rebara i jedan polomljen prst. “Bolje sam. Doktori kažu da sam bio na lopati, ali sjajne ekipe Medigroup i Urgentnog centra su mi spasile život. Ne znam ko su likovi koji su me napali, niti sam ih video. Ali Arena je pokrivena kamerama, pa valjda ih nađe policija”, naveo je Jovanović na društvenoj mreži “X”. Policija je posle operacije uzela… »
Navijač Partizana se oporavlja, ne zna ko ga je pretukao ispred Arene
Serbian News Media pre 16 sati
Jovanović je teško povređen kada ga je grupa ljudi u crnom izudarala ispred Arene posle utakmice Evrolige između Partizana i Milana. On je operisan u Urgentnom centru gde mu je zbog napuknuća odstranjena slezina, a lekari su konstantovali i dva preloma rebara i jedan polomljen prst. „Bolje sam. Doktori kažu da sam bio na lopati, ali sjajne ekipe Medigroup i Urgentnog centra su mi spasile život. Ne znam ko su likovi koji su me napali, niti sam ih video. Ali Arena je… »
Oglasio se Nikola, navijač koji je ostao bez slezine nakon što je pretučen posle utakmice: "Ne znam ko su, Arena je pokrivena…
Nova pre 17 sati
"Hvala svima na porukama na svim mrežama i mailovima i brojevima. Ja sam bolje, ustajem i sve to po redu. Doktori kažu da sam bio na lopati, ali sjajne ekipe Medigroupa i Urgentnog su stvarno sjajne i spasile su mi život", napisao je Jovanović. On je naveo da će više govoriti o lekarima i medicinskim ekipama koje su mu pomogle kada se oporavi. Hvala svima na porukama na svim mrežama i mailovima i brojevima ❤️ Ja sam bolje, ustajem i sve to po redu. Doktori kažu da… »
Vreme: Pretučen navijač Partizana, tvrdi da je napadnut zbog objava o Ratku Mladiću
Danas pre 1 dan
Nikola Jovanović je u petak, 25. septembra nešto pre 23 časa izlazio iz beogradske Arene srećan, piše „Vreme“. Tik ispred Arene, gde je Partizan upravo bio pobedio Olimpiju iz Milana na početku Evrolige, Jovanović je prve udarce dobio sa leđa. Pesničenje se nastavilo, dobijao je udarce u glavu, rebra i stomak. Onda je neko viknuo „policija, policija“ pa se desetak napadača koji su bili u crnom i sa kapuljačama, izgubilo u masi. Jovanović je, kaže, napadnut ciljano.… »
Vesti dana »
Vejn Runi šokirao sve: "Ako Sitiju oduzmu titule, neću prihvatiti šampionsku medalju"
Mondo pre 3 satajoš 2 povezane
Studenti u blokadi: Svaka žena ima pravo da prošeta bez straha da će joj gradonačnik slomiti nos
Danas pre 6 satijoš 1 povezana